A6 C6 licznik
A6 C6 licznik
panowie mam takie pytanie może głupie, ale mam auto z 2005, chciałem ustawić test wskazówek zegara ale podobno jest zbyt stary, i z początku chodziła mi zmiana na lift, ale gdzieś ktoś pisał kiedyś że adaptował z q7 czy czegoś takiego?? ma ktoś może zdjęcia jak to wygląda?? idąc za tematem pomyślałem że może była by możliwość adaptacji np. z a8?? ramka to nie problem bo można zrobić custom, ale jak to ogarnąć żeby to wszystko działało?? ostatnio był jakiś golf w internetach co miał silnik od rs i zegary też miał wstawione, więc myślę że było by to realne kwestia jak to ugryść, czy zmienić getwey, bordenz i jakieś jeszcze pierdoły??
kurde to lipa straszna;/ bo tak jak mówiłem mam kaprys na jakiś inny żeby nikt tego nie miał jeszcze:) coż będę szperał pytał może ktoś będzie miał jakiś pomysł, może dodatkowo kompa od silnika zminic przeprogramować nie wiem, wydaje mi się że kwestia $$$ czasu i odpowiedniej osoby, ale dzięki za informacje jeszcze poszukam jak wygląda tez z q zamontowany czy bardzo się różni od lifta czy to samo