Nie znalazłem nigdzie na forum temat wiec tu piszę
Chodzi mi o Google maps na MMI 3G+ mam telefon na pokładzie z czytnikiem sim
I teraz tak nie używam tego telefonu (audi) tylko telefon z androidem podłączony jako bluetooth - czy się da jakoś ustawić by Gogle maps ciągało transmisje danych z telefony android.
Wie ktoś czy da się zrobić tak, by kolorowa mapa wyświetlała się między zegarami w A6 C7?? to jest kwestia softu mapy czy, że C7 lift tylko tak może mieć??
Na razie z mapą 6.22.4 jeżdżę po odludziach (nie jakieś tam CITY) i pytanie jak ma być navi ustawiona żeby przy zbliżeniu budynki rosły jako bryły? czy to google earth? czy 3d? jak będę w większym mieście:)
NaviProject pisze:Niema sensu bawić się w tanie aktywacje 3GP z RU forum. Lepiej odżałować i zaktualizować mape online , dochodzi wówczas wiele ciekawych funkcji online jak Audi connect itp. Gdy aktywujemy mapę poprzez ruski CRACK żadna opcja online Audi nie będzie sprawna. Ale fakt będą nowe Mapy. Niestety 3GP to już nie 3G HIGH a zupelnie coś nowego.
NaviProject
Ja swoją mapę aktywowałem "ruskim" aktywatorem i usługi online też mi działają - to chyba kwestia ważności subskrypcji na te usługi - moje są jeszcz ważne i czy to oryginał czy nie to działają....
A jest aktywator dla MMI3G?
Kurde. Załadowałem najnowszą mapę (prawie 2.5 godz.) i dopiero przy nagrywaniu aktywatora na kartę skapowałem się że to co jest na CarTechnology jest do 3GP+
Jak co roku udostepniam material sprawdzony co mamy jak na razie karta:: AUDI MMI3GP I 3G HDD 6.24.2 2017 oczywiscie karty sa te same czy to do 3G czy tesz do3GP
Firmaware do 3GP Activation maps for 900.. 942 I reszta co bedzie przdatne
Na chomiku : http://chomikuj.pl/rentna/AUDI++MMI Firmaware : 8R0906961FB K0942 (A6,A7,A8,Q3)
Firmaware: 8R0906961FC К0942 A4 A5 Q5 Q7
Jesli ktos ma problemy z rospakowaniem karty prosze pobrac patrycje jeszcze ras i
rospakowac winrarem 5.40
Do pobrania MMI-3G-2017-Firmaware --8R0906961DQ + aktiwator
Ostatnio zmieniony 24 maja 2017, 23:35 przez Rentna, łącznie zmieniany 8 razy.
Było Audi80 b2 2.0 litra PB
Było Audi80 b3 1,8 litra PB
Było Audi80 b3 1,9 litra PB
Było Audi a4 b5 1,9 litra ON
Było Audi a4 b6 1,8T litra PB
było Audi a6 c6 2,4 pb
Witam
wrzucam coś dobrego, bo trochę się przewijało o tym na forum i w tym poście:
mianowicie T R A F I C o n l i n e
Nie trzeba komuś tam płacić, robimy memory five na numer 801 200 500 pn-pt 8:00-20:00 lub mail: info@info.audi.pl
Dajemy info że chcemy uruchomić tą usługę, bo nie działa lub licencja się skończyła, podajemy nr VIN - dane od auta i po ok 3 dniach mamy już w aucie działającą usługę (dostaniemy też maila od audi z potwierdzeniem, natomiast usługa zacznie działać wcześniej niż mail). aaa i z tego co pamiętam trzeba mięc na My AUDI kod PIN przygotowany.
Odpalania tej usługi w ten sposob działa też na materiałach od kolegi rentna
[ Dodano: 2017-02-04, 23:36 ]
Dajcie znać proszę jak to włączyć na mapie 6.22.4? :
Chodzi mi o wygląda budynków w większym mieście - ala 3d. Gdzie to trzeba ustawić, co ustawić? by taki efekt uzyskać? Miałem nadzieje że to google earh załatwia i rzut 3d, ale nic z tego, widzę tylko zdjęcie googlowe jako podkład
jakie miasta masz na mysli nie wszystkie pokazuje w 3d warszawwa jest krakow tesz
sprawdz w ustaieniach nawigacji zalocz nawigacje i wcisnij klawisz SETUP tam gdzies znajdziesz opcje 2d i 3d