mógłby ktoś mi powiedzieć jaki jest najwyższy możliwy moduł komfortu do naszych c6??
moja c6 2005r z tyłu mam światła led, ale ze jakiś czas będę chciał zmienić na lift(słyszałem że musi być jakiś nowszy moduł komfortu) do tego potem będę chciał doposażyć, w dociąganie drzwi, elektryczne fotele z pamięcią, el składane lusterka może kamerkę, otwieraną klapę i parę innych pierdół bo oswietlenie ambiente już mam a żeby nie zmieniać co chwile modułu więc jakiś w miarę najnowszy chciałbym kupić tylko z jaką literą,
[A6 C6 Avant] Moduł komfortu
literka N i M ale można wgrać ten soft do twojego bordamógłby ktoś mi powiedzieć jaki jest najwyższy możliwy moduł komfortu do naszych c6??
do lamp tył wystarczy wymiana lamp na liftsebero pisze:moja c6 2005r z tyłu mam światła led, ale ze jakiś czas będę chciał zmienić na lift(słyszałem że musi być jakiś nowszy moduł komfortu)
przy większych modyfikacjach to nie tylko bord odgrywa rolę ale i gateksebero pisze:doposażyć, w dociąganie drzwi, elektryczne fotele z pamięcią, el składane lusterka może kamerkę, otwieraną klapę

pisz do kolegi Marcin profiles/25201.htm i profiles/23882.htm ogarniają temat w 100%