Witam, mam takie pytanie odnośnie radia concert 2. Mam radio założone z a4 i do wczoraj nie działał mi sub w bagażniku, myślałem, że to wina radia gdyż po włączeniu nie wyświetla się napis BOSE jednak po sprawdzeniu kostki w bagażniku pod wzmacniaczem okazało się, że nie była wpięta. Po wpięciu sub zaczął działać. Teraz gra wszystko przód, tył, wzmacniacz i sub. Po podłączeniu radia chorus 1 również gra wszystko jak powinno z tym, że nie ma wyświetlanego napisu BOSE na radiu podczas włączania.
Czy radio concert 2 trzeba zaprogramować na BOSE (czy poprawi to jakość grania) czy nie ma sensu skoro wszystko już gra?
Rozumiem, że aby podświetlenie przycisków w radiu działało i żeby pokazywało stacje na fisie należy zastosować tylko emulator can bus? (zegar analogowy)
Czy po podłączeniu chorus 1 albo concert 1 również będzie na fisie komunikat wyświetlał się o stacji czy trzeba coś programować?
Concert 2 z a4 b6 do c5 '99 a sysytem BOSE
-
- Forum Audi A6 / A7
mówisz, że RDS powinno wyświetlacz bez niczego jeżeli radia będą przedliftowe? Jeśli tak to miałem podłaczone takie radio ale nie zwróciłem uwagi na fis, może dlatego, że zapłon był wyłączony.
Jeżeli kupie emulator zmieniarki to mimo wszystko muszę dokupić również emulator can bus aby wszystko bylo podświetlone?

Jeżeli kupie emulator zmieniarki to mimo wszystko muszę dokupić również emulator can bus aby wszystko bylo podświetlone?