Witam.
Czy może ktoś spotkał się z nowymi stukającymi amortyzatorami. Wkręcam w imadło ruszam góra dol i jest milimetrowy luz i słychać stuki.
nowe amortyzatory stukaja
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Jestem po pracy, amortyzatory kyb olejowe. Temperatura w garazu 10 stopni. Stare stukaly i spece od szarpakow kazali kupic nowe badz wyrobilo sie gniazdo poduszki.... Na starych monrowach i nowych kyb identyczny objaw, na malych nierownisciach mocne stuki doslownie stuki. Zalozylem sam amortyzator bez sprezyny, dokrecilem mocowanie i tarcze, szarpie a tu puka. Wykrecam w imadlo a tu puka.... W samochodzie wymienieone wzystko co sie dalo : czopy ( podtarte ) sa nowe 2szt, lozyska wyregulowane bez luzu 2 szt, poduszki amorow 2szt, tuleje belki 2 duze 2 male nowe, klocki sprezynki trzymaja mocno... Wszystkie czesci febi lemforder fag. Zamowilem dzis w ic sachs 2 szt gazowe. 5 rano -21 3 x swiece i za pierwszym gada, przebieg 500,000
[ Dodano: 2017-01-10, 10:22 ]
Sachs nie mogłem założyć, brak talerzy na sprężyny... Przyszły kyb gaz. Założone i cisza zapadła w samochodzie, można radio wyciszyć także uważam temat za zamknięty.
[ Dodano: 2017-01-12, 17:10 ]
Czy to normalne ze teraz trzeszczy tył na mrozie?

[ Dodano: 2017-01-10, 10:22 ]
Sachs nie mogłem założyć, brak talerzy na sprężyny... Przyszły kyb gaz. Założone i cisza zapadła w samochodzie, można radio wyciszyć także uważam temat za zamknięty.
[ Dodano: 2017-01-12, 17:10 ]
Czy to normalne ze teraz trzeszczy tył na mrozie?