radio nie gra
radio nie gra
witam.
Po zakupie mojej Audi a6 zauważyłem iż radio które jest tam zamontowane nie da się w ogóle odpalić. Dodam iż jest to radio Alpine.
Chciałbym się Was tutaj zapytać od czego zacząć poszukiwania awarii ?
pozdrawiam
Po zakupie mojej Audi a6 zauważyłem iż radio które jest tam zamontowane nie da się w ogóle odpalić. Dodam iż jest to radio Alpine.
Chciałbym się Was tutaj zapytać od czego zacząć poszukiwania awarii ?
pozdrawiam
Witam
W bagażniku w prawym nadkolu i jak go masz i chcesz żeby Ci zagrał cały tył to ważne jest podpięcie pod oryginalną instalkę adaptera w nim jest niebieski przewodzik w kostce który załącza suba.
Ja u siebie mam nie bose tylko zwykłe blaupunkt i poprzez adapter który jest "niby" dedykowany pod Bose co załącza suba z tyłu wszystko mi gra jak należy bez żadnego problemu tylko podłączyłem masę czarny przewód z oczkiem i przepiąłem właśnie niebieski kabelek w kostce
Wygląda to tak:
http://allegro.pl/adapter-bose-iso-audi ... 01401.html
Ja u siebie mam to:

W bagażniku w prawym nadkolu i jak go masz i chcesz żeby Ci zagrał cały tył to ważne jest podpięcie pod oryginalną instalkę adaptera w nim jest niebieski przewodzik w kostce który załącza suba.
Ja u siebie mam nie bose tylko zwykłe blaupunkt i poprzez adapter który jest "niby" dedykowany pod Bose co załącza suba z tyłu wszystko mi gra jak należy bez żadnego problemu tylko podłączyłem masę czarny przewód z oczkiem i przepiąłem właśnie niebieski kabelek w kostce

Wygląda to tak:
http://allegro.pl/adapter-bose-iso-audi ... 01401.html
Ja u siebie mam to:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak samochód, to tylko Audi;)
mamar6 pisze:A wiec sprawdzilem i siedzi sub z tylu blaupunkta. Dzwonilem do sklepu elektronicznego i jezeli maja kostki do mojego typu radia to zaraz zakupie i sie okaze czy tyl bedzie gral. Wystarczy ze kupie taki adapter i po sprawie ?
Tak taki adapter jest Ci potrzebny tylko powiedz jaki zestaw nagłośnienia masz w aucie, jeżeli mówisz, że w sklepie mają.

Jak samochód, to tylko Audi;)