[A6 C6]-silniczek skretu do bixenonu
[A6 C6]-silniczek skretu do bixenonu
witam kolegow,jak w temacie poszukuje silniczka skretu do lewego bixenonu,silnik ten nie jest czescia zamienna i nie mozna go zakupic w aso.dlatego moja prosba jesli ktos ma stara lampe z rozbitym kloszem,albo uszkodzona w inny sposob to prosze o kontakt na pw lub 0723478279.dzieki ps.a swoja droga to audi znalazlo niezly sposob na zarobek kasy.poprostu silniczek nie jest czescia wymienna i zeby pozbyc sie problemu trzeba wymienic lampe na nowa za ponad trzy tysie pzdr
tomcio77, dlatego ja 'olałem' temat narazie... ważne, że świeci prosto i poziomuje się a do komunikatu się raczej przywyczaisz z czasem A zrobisz jedną i zaraz znów druga poleci... Wolę 3k + robocizna zostawić na inne rzeczy
Ale daj znać jak znajdziesz używkę (ciekawe ile pochodzi) i za ile Powodzenia!
Ale daj znać jak znajdziesz używkę (ciekawe ile pochodzi) i za ile Powodzenia!
witam,rozmawialem z fenomenalnym i temat jest do ogarniecia za 250,300plnow.mysle ze koszt maly(w porownaniu do kosztu nowych lamp)tylko musze ten silnik skombinowac.fenomenalny ma ale prawy i nie wiemy czy to to samo.wyglada identycznie,tylko nie wiadomo jak z podpinka i czy bedzie krecil w ta sama strone co lewy,czy w przeciwna.jak uda sie problem usunac to dam znac co i jak.pzdr
o,witam kolege krzysztofa jeszcze nie padles z przejedzenia? u mnie temat ogarniety w tamtym tygodniu.dominik dal rade bez najmniejszych problemow,poltora godzinki mu to zajelo z wyjeciem lampki i bajera pomiedzy.naprawde polecam uslugi tego kolegi tymbardziej,ze robil ta wymiane pierwszy raz.pozdro i wesolych swiat
Absolutnie nie. To kompletnie inne komponenty mimo zbliżonej funkcjonalnościkayciorek pisze:czy podejdzie silniczek poziomowania tylko zmieniajac koñcowke obrotowa.?
Ja już nie mam namiarów do Dominika z Piły. Poza tym, może jest teraz więcej miejsc, gdzie można takowy nabyć. Ja akurat miałem pecha, bo zaraz po gwarancji samochodu mi padł
Kupić możesz nowszy, nie koniecznie z lamp z 2004/2005 roku. One były już lepiej wykonane...