Długo się zastanawiałem nad czymś na czym można by podłączyć ipod'a lub tel. żeby posłuchać mp3.
Myślałem na zmieniarką cyfrową ale zaryzykowałem i kupiłem taki oto moduł AUX-IN
Wpina się go zamiast zmieniarki a sygnał do modułu idzie z wyjścia słuchawkowego ipod'a lub tel. I powiem wam,że spełnia swoje zadanie gra tak samo jak muza z zmieniarki.
Koszt nieduży modułu 89zł.
Dołożone:
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Zmienione z rns-d na rns-e + bluetooth z a4 b6/b7.
Przeróbka tylnych lamp na full led.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.
mam coś podobnego tylko że bardziej chałupniczo zrobione - jest to wpięte w piny zmieniarki w radiu , emuluje sygnał i pozwala na wpuszczenie sygnału stereo
Działa dobrze, tylko wtedy odpada ci zmieniarka. Musisz też zaopatrzyc się w adapter moduł
i moduł aux adapter aux
Dodam,że działa to nawet jak zestaw głośnomówiący. Jak mam telefon podłączony a ktoś dzwoni to naciskam na radiu CD i gadam jak przez zestaw. Fajna sprawa i bardzo dobrze słychać. Jak na razie działa z ipodem i telefonem.
Koszt nieduży a w zupełności wystarcza.
Dołożone:
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.
I Tak Jak Mowisz Bede Mial Zestaw Glosnomowiacy, Glos W Glosnikach I Odbieranie Klawiszem Na Rns-d Po Kliknieciu CD
Kolego pozycja 1 i 2 ci wystarczy. Adapter aux wpinasz zamiast ori zmieniarki po przez adapter ISO.
I teraz np. Słuchasz radia i telefon masz wpiety pod wejście modułu aux, ktoś dzwoni naciskasz klawisz na radiu CD i normalnie rozmowa leci przez głośniki.
U mnie tel leży kolo podłokietnika i słychać zajebiście.
Jak to kupiłem i zamontowalem muza leciała z tel. i ktoś dzwonił odebrałem i tu szok idzie normalnie gadać jak przez zestaw głośnomówiący.
Jak co to zapraszam na test do mnie.
Dołożone: