Montaż reflektorów Audi A6 C6 - DEPO
Na stronie allegro jest szukajka wpisz tam czego szukasz i wyskoczą Ci aukcje, ot cała filozofia. Na forum nie można wrzucać linków do aukcji. Musisz się wykazać większą inicjatywą. Właśnie sprawdzałem i jest kilka aukcji z lampami o których mowa w tym wątku.debraskoo pisze:koledzy podrzuci ktoś link gdzie są dostępne te lampy na alledrogo nie ma dostępnych i nie mogę nigdzie znaleść
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
http://allegro.pl/depo-reflektory-lampy ... 06648.htmldebraskoo pisze:kolego przeszukałem całe alldrogo są oczywiście te lampy na aukcjach ale wszedzie pisze że towaru brak zobacz sam jeśli nie wierzysz wiem co znaczy szukajka itd ale po za szukaniem należy czytać opis a ty tego nie zrobiłeś
użytkownik motostacja_pl [ cena 1700 ]
Ostatnio zmieniony 29 gru 2016, 01:53 przez d(o_o)b, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
Lampy zakupione ale z chwilowo z braku czasu leżakują w domu.
Lampy pod bixenon nie skrętny z żarówką jako świata dzienne [ ze sterowniem z MMI ], takie były u mnie
![Obrazek]()
Mam pytanie odnośnie 2 zdjęcia
![Obrazek]()
A dokładnie chodzi mi o tą czarną nakrętkę. Ona jest nakręcona na tą śrubę zakończoną w kształcie kuli i wpiętą w reflektor [ ten biały plastik]. Widać, że to miejsce jest na silniczek elektryczny.
Tą nakrętkę sie luzuje pokręcając w LEWO. Ma się rozumieć, że muszę tą śrubę wypiąć z tego mocowania , i wpiąć silniczek.
?
Lampy pod bixenon nie skrętny z żarówką jako świata dzienne [ ze sterowniem z MMI ], takie były u mnie
Mam pytanie odnośnie 2 zdjęcia
A dokładnie chodzi mi o tą czarną nakrętkę. Ona jest nakręcona na tą śrubę zakończoną w kształcie kuli i wpiętą w reflektor [ ten biały plastik]. Widać, że to miejsce jest na silniczek elektryczny.
Tą nakrętkę sie luzuje pokręcając w LEWO. Ma się rozumieć, że muszę tą śrubę wypiąć z tego mocowania , i wpiąć silniczek.

koledzy podpowie ktoś jak wam działają te lampy bo coś mi nie pasuje
wczoraj założyłem lampy depo z paskiem led zamiast żarówki p21w
lampy w pozycji 0 swieca ledy
w pozycji auto swiecą ledy oraz bixenon a wedlug mie powinno swiecić led a bixenon powinien zapalac się z czujnika zmroku czy tak ma być czy coś jest nie tak oraz pytanie kolejne czy wam też czasami fis pokazuje że macie spalone żarówki po czym wylaczenie zapłonu i ponowne włączenie usuwa ten komunikat ?
prosze o opinie i komentarze jak jest to u was nadmieniam iż wcześniej miałem lampy bez led ale z opcja swiatel do jazdy dziennej w żarówce p21w
wczoraj założyłem lampy depo z paskiem led zamiast żarówki p21w
lampy w pozycji 0 swieca ledy
w pozycji auto swiecą ledy oraz bixenon a wedlug mie powinno swiecić led a bixenon powinien zapalac się z czujnika zmroku czy tak ma być czy coś jest nie tak oraz pytanie kolejne czy wam też czasami fis pokazuje że macie spalone żarówki po czym wylaczenie zapłonu i ponowne włączenie usuwa ten komunikat ?
prosze o opinie i komentarze jak jest to u was nadmieniam iż wcześniej miałem lampy bez led ale z opcja swiatel do jazdy dziennej w żarówce p21w
-
- Forum Audi A6 / A7
Mnie czeka wymiana ale dopiero na wtorek umówiony.
Wg mnie powinno być tak:
- pozycja "auto" i tylko LED [ ładny bezchmurny dzień ] - zmierzch automatyczne przełączenie na xenon z lekkim ściemnieniem LED, tak wspomniał daniel1997
- a co do błędów spalonych żarówek. To one wyskakują ci na tych już założonych DEPO
. Czy wyskakiwały cie na poprzednich lampach 
Ja dopiero we wtorek będę mógł się wypowiedzieć albo środa
Wg mnie powinno być tak:
- pozycja "auto" i tylko LED [ ładny bezchmurny dzień ] - zmierzch automatyczne przełączenie na xenon z lekkim ściemnieniem LED, tak wspomniał daniel1997
- a co do błędów spalonych żarówek. To one wyskakują ci na tych już założonych DEPO

Ja dopiero we wtorek będę mógł się wypowiedzieć albo środa
a więc tak lampy założone depo
w pozycji zero świecą led wyskakuje bład spalonej żarówki co dziwne wszystko świeci
w pozycji auto swiecą ledy w gorszych warunkach zapalają się xenony
natomiast dziwną sprawą jest to iż auto jak stoi całą noc lub cały dzień błąd spalonej żarówki wywala od razu a jak autem się jezdzi to można gasić i zapalać światła co chwilę i żadnego błedu nie ma
w pozycji zero świecą led wyskakuje bład spalonej żarówki co dziwne wszystko świeci
w pozycji auto swiecą ledy w gorszych warunkach zapalają się xenony
natomiast dziwną sprawą jest to iż auto jak stoi całą noc lub cały dzień błąd spalonej żarówki wywala od razu a jak autem się jezdzi to można gasić i zapalać światła co chwilę i żadnego błedu nie ma
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM