[Kratka zderzaka A6 C5 ]chromowana przed liftem!!!!
- pablopila
- Forum Audi A6 / A7
ten tak zwany przez was Agro tuning podpatrzyłem od was z waszej strony urzytkowników dlatego nierozumiem waszych opini.Zarazem coś wam się podoba a za chwile jest to agro tuning?proponowałbym najpierw sie troche zastanowić a potem wystawiać opinie.Chyba w końcu po to wystawiacie zdjęcia swoich samochodów a żeby pokazać co fajnego można zrobić w swojej a6.Mi się tak podoba i wszystko w temacie.Tylko wkurza mnie coś takiego przy aucie od którego podpatrzyłem pisano wszystko ładnie,pięknie a tu nagle w kopi tego okazuje się że to wiocha.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2009, 23:25 przez pablopila, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2003
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7T 230KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Tez bardzo chcialem miec chromowana ta dolna kratke, kupilem na ebayu z niemiec chrom , po oklejeniu tylko do okola, sama kratka wygladala fajnie, na aucie z bliska tez nawet, ale jak zobaczylem jak to wyglada z daleka to odrazu to zerwalem i poszlo do smieci.
Nie wiem moze na mojej tak kijowo wygladalo mam czarny zderzak itp.
Nie wiem moze na mojej tak kijowo wygladalo mam czarny zderzak itp.
Full Led i Full Led Matrix A6Klub.PL / A7Klub.PL
Ja też zaliczam się do tych którym się to nie podoba, może u ciebie wyszło by to lepiej jak by pomalował całe zderzaki. Pomyśl o tym.pablopila pisze:bobson80, niechodzi o to że się przejmuje mam to w d.... u mnie na żywo to super wygląda .tylko chodzi mi o to ze podpatrzyłem to na zdjęciach na forum i wtedy nikt jakoś nie pisal że to wiocha. mi sie podoba u mnie. pozatym mam dużo dodatków w chromie tym bardziej to pasuje
-
- Forum Audi A6 / A7
no i to mi sie podobuje
a z tym grillem z chromie to wyrazilem tylko swoje zdanie, od tego jest forum zeby to robic,
mowisz ze podpatrzyles to u kogos z forum i wtedy wszyscy mowili ze wyglada super - kto inny sie wtedy wypowiadal i im sie to podobalo,
na forum jest ogrom ludzi i kazdy moze miec swoje zdanie a ty je (forum) traktujesz troche jak by to byla jedna "osoba" ktory zmienia zdanie i raz mowi ze cos sie jej podoba a raz ze nie
mam nadzieje ze zrozumiales o co mi chodzi, pozdrawiam

a z tym grillem z chromie to wyrazilem tylko swoje zdanie, od tego jest forum zeby to robic,
mowisz ze podpatrzyles to u kogos z forum i wtedy wszyscy mowili ze wyglada super - kto inny sie wtedy wypowiadal i im sie to podobalo,
na forum jest ogrom ludzi i kazdy moze miec swoje zdanie a ty je (forum) traktujesz troche jak by to byla jedna "osoba" ktory zmienia zdanie i raz mowi ze cos sie jej podoba a raz ze nie

mam nadzieje ze zrozumiales o co mi chodzi, pozdrawiam

Gdy widze audice to kwice
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm