Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

Oryginalny numer zderzaka A6 LIFT / Potrzebne części

Nadwozie
ODPOWIEDZ
Zabka_2008
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Oryginalny numer zderzaka A6 LIFT / Potrzebne części

Post autor: Zabka_2008 » 23 lis 2016, 20:26

Witam , Panowie sprawa wygląda tak że auto jest naprawiane z Ac na ori częściach , mam model 2005 zderzak zwykły z pdc i spryskami . Mam możliwość zmiany tego zderzaka na liftowy lub liftowy S-line. Proszę bardzo jeżeli ktoś posiada o Oryginalny numer zderzaka jaki warsztat ma mi zamówić w serwisie Audi . Bo tylko tak powiedzieli ze mogą zamówić bo jak powiedzą po prostu ze zderzak do a6 c6 po lifcie to im to nic nie mówi , Więc proszę o podanie Ori numeru części zderzaka A6 C6 Przód LIFT oraz A6 C6 Lift S-Line , wersja z otworami PDC i spryskami . Oraz mam kilka nie wyjaśnionych pytań mimo tego że szukałem na forum ale znajduję dwuznaczne informację i sam się gubię .
Na pewno potrzebuję :
Zderzak
Zaślepka Haka
Zaślepki sprysków
Spryski
Halogeny
Ramki Halogenu
Te rzeczy na pewno muszę mieć nowe bo stare nie pasują.

A teraz co jeszcze ? Jak jest z Grillem bo już różnie słyszałem ? Jak jest ze ślizgami (zaczepami do błotnika ) , pasują stare czy muszę nowe ? Czy są jeszcze jakieś różnice ? Jak jest z czujnikami parktronica ? Bardzo proszę o pomoc . Wyjaśnienie tych wątpliwości . Widzę że sporo osób wymieniało zderzaki na liftowe lub liftowe s-line . Proszę doradźcie co dokładnie trzeba dokupić a co ma zostać z starego zderzaka . Pozdrawiam ! :>

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 01 gru 2016, 20:46

Zabka_2008, chcesz zmienić na lifta to potrzebujesz - kpl. uzbrojony zderzak. Pasuje p&p <okok> czujniki i grill podejdą. Musisz zmienić wtyczki od halogenów bo w lifcie jest żarówka H11

Zabka_2008
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Zabka_2008 » 08 gru 2016, 06:49

daniel1997, Dziękuję :> :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl