2.7bit Ebon Schwarz
Witka! Sezon minął a ja tu nic nie napisałem
a więc tak Fuldy bardzo dobre ciche dobrze trzymają w zakrętach jak i na mokrym. Zrobiłem na nich 10K i jestem bardzo zadowolony, nawet po wlocie w kałuże przy większej prędkości auto stabilnie przez nią przechodzi czego nie mogę powiedzieć o moich poprzednich chińczykach
Z modów wiele się nie działo pomalowałem dipem dokładki zderzaków, listwy progowe i wszystkie możliwe chromy oprócz tych wokół szyb mod tymczasowy. Chcę je polakierować ale to w następnym sezonie.
Dodatkowo znaczek polakierowałem srebrną satyna:
Na aucie wygląda to tak (foto z przed pomalowania dokładek)
![Obrazek]()
Na zdjęciach tego nie widać bo auto ciemne ale na żywo robi fajny efekt
No i jeszcze mój projekt rozwojowy czy Nexus 7 w miejsce fabrycznego radia które powędrowało do schowka. Puki co trzyma się na rzepach Commat do maskownicy radia
Docelowo wyląduje pod Ramką 2din jak tylko kupię mały panel klimy. Przy okazji widać jak wpasowałem wreszcie wskaźnik doładowania 
Tablet ma zainstalowany specjalny ROM dzięki któremu po odcięciu zasilania przechodzi w głęboki stan uśpienia i potrafi wytrzymać kilkadziesiąd dni bez ładowania a raczej tyle auto nie stoi bez odpalania więc jest cały czas włączony. Po przekręcenia na zapłon automatycznie się wybudza poprzez podanie prądu z ładowarki i gra ostatnią piosenkę włącza WiFi, Navi, BT itp. O samym rozbudowaniu softu już nie wspomnę przecie to Android
. Moje stare Sony służy mu za wzmacniacz.
A tu link do filmu jak to działa w praktyce:
Jak skończę to będzie to tak wyglądać:
[ Dodano: 2016-10-14, 22:33 ]
Dziś wpadł nowy aku stary prosił się o emeryturę, klocki na nowe tarcze wpadną we wtorek
![Obrazek]()

Z modów wiele się nie działo pomalowałem dipem dokładki zderzaków, listwy progowe i wszystkie możliwe chromy oprócz tych wokół szyb mod tymczasowy. Chcę je polakierować ale to w następnym sezonie.
Dodatkowo znaczek polakierowałem srebrną satyna:
Na aucie wygląda to tak (foto z przed pomalowania dokładek)
Na zdjęciach tego nie widać bo auto ciemne ale na żywo robi fajny efekt

No i jeszcze mój projekt rozwojowy czy Nexus 7 w miejsce fabrycznego radia które powędrowało do schowka. Puki co trzyma się na rzepach Commat do maskownicy radia

Tablet ma zainstalowany specjalny ROM dzięki któremu po odcięciu zasilania przechodzi w głęboki stan uśpienia i potrafi wytrzymać kilkadziesiąd dni bez ładowania a raczej tyle auto nie stoi bez odpalania więc jest cały czas włączony. Po przekręcenia na zapłon automatycznie się wybudza poprzez podanie prądu z ładowarki i gra ostatnią piosenkę włącza WiFi, Navi, BT itp. O samym rozbudowaniu softu już nie wspomnę przecie to Android

A tu link do filmu jak to działa w praktyce:
Jak skończę to będzie to tak wyglądać:
[ Dodano: 2016-10-14, 22:33 ]
Dziś wpadł nowy aku stary prosił się o emeryturę, klocki na nowe tarcze wpadną we wtorek

Jak nie wlejesz to nie pojedziesz
Diena
Wreszcie zabrałem się do roboty i nowe tarcze (brak foto), klocki siedzą na miejscu, oczywiście żadnej różnicy nie widzę
Może jak się dotrą będzie lepiej. Ostatni raz wymieniam te 320-stki następnym razem muszę zrobić swap!
Jedno foto z montażu
I wreszcie po długich poszukiwaniach zadbanej i przede wszystkim w normalnej cenie (70zł) wpadła po-liftowa bleda
Przy koazji widać malowane dipem dokładki
[ Dodano: 2016-12-15, 14:05 ]
Nowe fanty przyjechały :D
Kiere trzeba będzie chyba malować bo skóra troche już swoje przeszła no i ten znaczek...
![Obrazek]()
Zmontowane jeszcze tylko box i zimo przygotuj się przybywam
[ Dodano: 2016-12-22, 00:54 ]
![Obrazek]()

Wreszcie zabrałem się do roboty i nowe tarcze (brak foto), klocki siedzą na miejscu, oczywiście żadnej różnicy nie widzę

Jedno foto z montażu

I wreszcie po długich poszukiwaniach zadbanej i przede wszystkim w normalnej cenie (70zł) wpadła po-liftowa bleda

Przy koazji widać malowane dipem dokładki

[ Dodano: 2016-12-15, 14:05 ]
Nowe fanty przyjechały :D
Kiere trzeba będzie chyba malować bo skóra troche już swoje przeszła no i ten znaczek...
Zmontowane jeszcze tylko box i zimo przygotuj się przybywam
[ Dodano: 2016-12-22, 00:54 ]
Jak nie wlejesz to nie pojedziesz