za tempomatem po lewej stronnie kolumny kierowniczej mam zainstalowane takie cos co na zdjęciu. Jak włacze ten guzik po lewej stronie to pali się na czerwono i po chwili słysze jak cos złącza się w silniku i po paru sekundach słyszę jakby gotowała się woda. Co to jest i do czego to słuzy może ktoś spotkał się z czyms podobnym.
Audi A6 C6 2010r co to może byc do czego służy
-
- Forum Audi A6 / A7
Audi A6 C6 2010r co to może byc do czego służy
witam od niedawna jestem posiadaczem Audi A6 C6 2010 rok auto sprowadzone z niemiec
za tempomatem po lewej stronnie kolumny kierowniczej mam zainstalowane takie cos co na zdjęciu. Jak włacze ten guzik po lewej stronie to pali się na czerwono i po chwili słysze jak cos złącza się w silniku i po paru sekundach słyszę jakby gotowała się woda. Co to jest i do czego to słuzy może ktoś spotkał się z czyms podobnym.
![Obrazek]()
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Skrzynia: Manual
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemysław
- Rocznik: 2012
- Silnik: 4.2 360KM
- Skrzynia: DSG
Nie ma szans żebyś usłyszał "gotowanie" płynu chłodzącego...
Prędzej bym stawiał na awaryjny włącznik wentylatora chłodnicy
Szukaj po nitce jak kolega mówi
Prędzej bym stawiał na awaryjny włącznik wentylatora chłodnicy

Szukaj po nitce jak kolega mówi
Ochrona komponentu online, także zdalnie.
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH