Montaż Aktywnego układu wydechowego
-
- Forum Audi A6 / A7
Montaż Aktywnego układu wydechowego
Witam posiadam Allroad 2012 silnik 3,0 245km czy ktoś z was montował aktywny układ wydechowy
? widziałem taki zestaw do założenia ale interesuje mnie czy moge to zakodowac w tym kompie co mam w samochodzie

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez januszskawica, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Montaż Aktywnego układu wydechowego
Hej zakładałem to u siebie, nie ma problem z kodowaniem wszystko działa identycznie jak w 3.0 BItdi.januszskawica pisze:Witam posiadam Allroad 2012 silnik 3,0 245km czy ktoś z was montował aktywny układ wydechowy? widziałem taki zestaw do założenia ale interesuje mnie czy moge to zakodowac w tym kompie co mam w samochodzie
Poszedłem o krok dalej i dołożyłem głośnik w komorze silnika ze sterownikiem z 3.0 BI lecz tu już jest problem, sterownik nie rozpoznaje sygnału z silnika i nie wiem czy da się to uruchomić.
Witam
Pytanie do januszskawica
Czy udało Ci się uruchomić głośnik pod maską
Gdzie udało Ci sie zakupić wydech i opisz co dokładnie trzeba kupić aby wszystko działało bo na Alegro mało tego jest.
Jak dokładniej wygląda montaż całości , czy jest coś do cięcia wydech czy odkręcasz i przykręcasz.
Proszę o odpowiedź
Pytanie do januszskawica
Czy udało Ci się uruchomić głośnik pod maską
Gdzie udało Ci sie zakupić wydech i opisz co dokładnie trzeba kupić aby wszystko działało bo na Alegro mało tego jest.
Jak dokładniej wygląda montaż całości , czy jest coś do cięcia wydech czy odkręcasz i przykręcasz.
Proszę o odpowiedź
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Możesz podać strone gdzie kupiłeś ta wiazkę ?januszskawica pisze:znajomy własnie założył do Audi A6C7
wiazke kupilismy na niemieckiej stronie gotowa do podłączenia i moduł musisz sobie tylko kupic wydech z głosnikiem w środku na allegro kupilismy 950 zł. koszt i działa
działa to tak że barwę głosu zmieniam dzwignią tempomatu aktywuje w mmi
dzięki
-
- Forum Audi A6 / A7
Kupiłem ją na ebay.de sa wiązkisufering pisze:Możesz podać strone gdzie kupiłeś ta wiazkę ?januszskawica pisze:znajomy własnie założył do Audi A6C7
wiazke kupilismy na niemieckiej stronie gotowa do podłączenia i moduł musisz sobie tylko kupic wydech z głosnikiem w środku na allegro kupilismy 950 zł. koszt i działa
działa to tak że barwę głosu zmieniam dzwignią tempomatu aktywuje w mmi
dzięki
- adrian1000
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.6 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel