Z góry zaznaczam że przeczytałem wszystkie posty na niżej opisany problem ale żaden nie pasował do mojego przypadku.

Jestem szczęśliwym posiadaczem A6C5 2003 r. wersja na fullwypasie w cudownych jasnych skórach.

1. standlĂźftung - Czyli jak każdy wie jest to automatyczne chłodzenie/wietrzenie samochodu z możliwością ustawiania na określoną godzinę
2. standheizung - To samo co wyżej tylko automatyczne dogrzewanie samochodu z możliwością ustawiania na określoną godzinę czyli WEBASTO
Problem w mojej wersji A6 jest taki że standlĂźftung ( wietrzeie ) działa super , za każdym razem się włącza i faktycznie działa dodatkowo pokazuje taki mały wiatraczek jak jest włączony ,natomiast mam problem z standheizung / WEBASTO . Problem polega na tym że na fisie jest ta opcja widoczna i nawet mogę w nią wejść ale kiedy chcę zaznaczyć
" ptaszek " żeby go ustawić to poprostu się nie zaznacza więc nie mogę tego nastawić. Da radę ustawić godzinę ale jak by to nazwać nie da rady AKTYWOWAĆ.

Moja wersja to wersja indywidual i wątpię aby ktoś w pakiecie skonfigurował wietrzenie samochodu a nie wziął by Webasto . Na 99 % ta opcja jest ale może coś źle robię i nie potrafię jej włączyć. ? może musi być na dworze np temperatura poniżej 0* ?
Miał ktoś podobny przypadek lub wie jak mogę sprawdzić co jest grane i ewentualnie wykluczyć usterki ?
Z góry dzięki każdemu za pomoc.