[ BMK 3.0 224 KM] Co myślicie o tej firmie - regeneracja wtr
[ BMK 3.0 224 KM] Co myślicie o tej firmie - regeneracja wtr
Witam!
Mam problem z wtryskami w mojej audi. Przekopując internet znalazłem firmę która zajmuję się regeneracją wtrysków. W necie opinie są nawet dobre. Może ktoś z was korzystał z usług tej firmy.
Co o niej myślicie?
http://a6.regeneracja-audi.wtryskiwacz.com/audi-a6.html
Mam problem z wtryskami w mojej audi. Przekopując internet znalazłem firmę która zajmuję się regeneracją wtrysków. W necie opinie są nawet dobre. Może ktoś z was korzystał z usług tej firmy.
Co o niej myślicie?
http://a6.regeneracja-audi.wtryskiwacz.com/audi-a6.html
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Ja regenerowałem swoje wtryski - przejechałem ponad 15kkm i nadal jestem zadowolony.
Polecam lekturę: -asb-30-232-km-biale-i-smierdzace-spali ... 317,30.htm
EPS
Polecam lekturę: -asb-30-232-km-biale-i-smierdzace-spali ... 317,30.htm
EPS

-
- Forum Audi A6 / A7
Nie masz racji ! Czytając forum i zdecydowałem się kupić nowe ale obecnie dałbym do regeneracji. Części sprowadzają z Niemiec i dają 2 lata gwarancji tyle co na nowe więc jaki jest sens przepłacać ?mat1324 pisze:Nie ma czegoś jak regeneracja wtrysków do naszych A6. Nie ma dostępnych żadnych części serwisowych, aby taką regenerację przeprowadzić. Można np. wymienić końcówki i je porządnie wyczyścić. ale nic więcej.
No właśnie kupiłem fabrycznie nowe za ponad 10 tys z obecną wiedzą dałbym do regeneracji a za kasę co została pojechał na wakacjemat1324 pisze:Mówię o nowych fabrycznie, a nie o nowych regenerowanych. Jeśli sprzedawca prosi o zwrot starych, to na pewno są po regeneracji.

Dają 2 lata gwarancji tyle co na nowe a nie ma żadnej pewności, że nowe posłużą dłużej...
Sprostowanie - Tych wtrysków dalej nie regenerują

Pracownik serwisu wprowadził mnie w błąd - teraz rozmawiałem z kierownikiem !
Ostatnio zmieniony 03 gru 2016, 15:02 przez zomol, łącznie zmieniany 1 raz.