S6 340KM of my dream - Artoone
S6 340KM of my dream - Artoone
Witam
Od dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem S6 z 2001r.
Silniczek po prostu marzenie :mrgreen:
Jeszcze przed zakupem miałem tajny plan ...RS6 pakiet i alusie 19cali.
Zderzak przedni, listewki na drzwi i aluski 19 już są, do tego dołożyłem LEDy do Avanta i xenonik w przeciwmgielne.
Brakuje jeszcze progów i zderzaka tylnego ale wkońcu temat namierzę.
Zastanawiam się ewentualnie nad obniżeniem autka ale to temat do głębszego zastanowienia przy piwku 8-)
Pozdrawiam
Od dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem S6 z 2001r.
Silniczek po prostu marzenie :mrgreen:
Jeszcze przed zakupem miałem tajny plan ...RS6 pakiet i alusie 19cali.
Zderzak przedni, listewki na drzwi i aluski 19 już są, do tego dołożyłem LEDy do Avanta i xenonik w przeciwmgielne.
Brakuje jeszcze progów i zderzaka tylnego ale wkońcu temat namierzę.
Zastanawiam się ewentualnie nad obniżeniem autka ale to temat do głębszego zastanowienia przy piwku 8-)
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
gość_
-
gość_
Wielkie dzięki!
Tak, żeczywiście spalanie jest masakryczne ale to coś za coś.
Jeżdząc po mieście przy częstym wygłupianiu wyszło mi 27,5l a przy dosłownym muskaniu gazu 20,5 ( tylko miasto )
Ja temat spalania sobie odpuściłem bo bym się wykończył hehe... teraz ciszę sią jazdą :mrgreen:
A z feluni jestem tak zadowolony że brak mi słów, 19-tki pięknie wypełniają nadkole a do tego ET30 powoduje że są praktycznie na równo z nadkolami i nie będę musział zakładać dystansów.
Wklejam fotki poglądowe
Tak, żeczywiście spalanie jest masakryczne ale to coś za coś.
Jeżdząc po mieście przy częstym wygłupianiu wyszło mi 27,5l a przy dosłownym muskaniu gazu 20,5 ( tylko miasto )
Ja temat spalania sobie odpuściłem bo bym się wykończył hehe... teraz ciszę sią jazdą :mrgreen:
A z feluni jestem tak zadowolony że brak mi słów, 19-tki pięknie wypełniają nadkole a do tego ET30 powoduje że są praktycznie na równo z nadkolami i nie będę musział zakładać dystansów.
Wklejam fotki poglądowe
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
gość_