Przekladka czy oryginal mmi?
-
- Forum Audi A6 / A7
Przekladka czy oryginal mmi?
Witam mam pytanie otoz mam podobno mmi 1g a na guzikach mam klawisze nav phone car setup gdy klikne jakis guzik to pisze cos not installed. No procz setup on dzialal normalnie. W schowku mam cos na plyty czyli do czego to jest tylko do oryginalnych plyt z muzyka?
Domyślam się, że pytasz o MMI 2G BASIC lub HIGH.
MMI dzieli się na:
- 2G BASIC
- 2G BASIC PLUS
- 2G HIGH
MMI Basic i Basic Plus na pierwszy rzut oka to przede wszystkim 5 calowy wyświetlacz monochromatyczny, ale jeśli mnie pamięć nie myli Basic Plus ma już więcej przycisków, bo posiadać powinno nawigację i obsługę telefonu. Dodatkowo powinieneś mieć odtwarzacz CD (nie DVD) na mapę.
Jaki dokładnie powinien być system sprawdź po kodach w bagażniku lub numerze VIN, jeśli naklejki oryginalne, będziesz wiedział wszystko.
MMI dzieli się na:
- 2G BASIC
- 2G BASIC PLUS
- 2G HIGH
MMI Basic i Basic Plus na pierwszy rzut oka to przede wszystkim 5 calowy wyświetlacz monochromatyczny, ale jeśli mnie pamięć nie myli Basic Plus ma już więcej przycisków, bo posiadać powinno nawigację i obsługę telefonu. Dodatkowo powinieneś mieć odtwarzacz CD (nie DVD) na mapę.
Jaki dokładnie powinien być system sprawdź po kodach w bagażniku lub numerze VIN, jeśli naklejki oryginalne, będziesz wiedział wszystko.
-
- Forum Audi A6 / A7
Aha ok czyli mmi basic...a mam pytanie bo w cd player z tylu mam 3 wtyczki na swiatlowody chyba jedna biala druga kremowa. I trzecia dodatkowa niebieska ale do czego ona moze sluzyc? Bo nie ma do niej nic wpiete. A i jeszcze pytanie czasem cd player czyta przegrywane plyty ale bardzo rzadko dlaczego? Oryginalne plyty czyts i mozna przewijac. A jak te nieoryginalne juz dzialaja to przewijac ich nie moge ani ruszac bo zaraz przestaje dzialac i wyskakuje napis...