Witam!
Mamy z kumplem mały problem z jego C6. Mianowicie postanowił sobie zakupić lampy LED (made in china). Podłączaliśmy u niego i lampy wariowały, więc pomyślałem, że trzeba kodować tak jak to musiałem robić u siebie. Ale problem polega na tym, że u niego po odjęciu wartości dalej to samo... I teraz nie weim czy kiedyś ktoś nie namieszał z kodowaniem bo jakoś mało ma "cyferek" :
0008325
Dodam, że u niego teraz siedzą zwykłe lampy bez paska LED. Przód ma Lampy z polifta z led. Jakieś propozycje?
46-Central Conv Kodowanie
predki, Montowałem i kodowałem już wiele takich zestawów, ale ten tutaj to jakaś choinka jest :D Co do Twojego pytania to - Lewa lampa w ogóle nie działa a prawa świeci się tylko postojówka i jak się wrzuci wsteczny to łypnie na czerwono i gaśnie.
[ Dodano: 2016-08-14, 12:28 ]
Mi wydaje się, że coś w kodowaniu jest namieszane. Ogólnie autko nie miało w ori zestawie ani lamp xenon ani led tył, więc po podłączeniu lamp normalnie powinno działać.
[ Dodano: 2016-08-14, 12:28 ]
Mi wydaje się, że coś w kodowaniu jest namieszane. Ogólnie autko nie miało w ori zestawie ani lamp xenon ani led tył, więc po podłączeniu lamp normalnie powinno działać.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: predki
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
No to masz racje coś naprawdę dziwnego on ma zwykłe lampy przód i tył , jak coś to jutro sprawdzę u siebie kodowanie .Ja przerabiałem ledy ale zrobiłem to inaczej dokupiłem dwie lampy z jednego kompletu uratowałem szkła z drugie obudowy trochę roboty było włożyłem Ledy i środek i bi halogen , założyłem od gościa gotowe zestawy aby lampa działał jak w oryginale czy przyciemnianie ledów jak kierunek się włączy i światła drogowe się włączą podprowadziłem tylko plus po stacyjce elektronikę schowałem w lampie i działa jak oryginał nic nie kodowałem bo bym musiał troszkę żeczy powymieniać bo była bieda w aucie heheehe sprawdze u siebie id am ci znac
Było Audi80 b2 2.0 litra PB
Było Audi80 b3 1,8 litra PB
Było Audi80 b3 1,9 litra PB
Było Audi a4 b5 1,9 litra ON
Było Audi a4 b6 1,8T litra PB
było Audi a6 c6 2,4 pb
Było Audi80 b3 1,8 litra PB
Było Audi80 b3 1,9 litra PB
Było Audi a4 b5 1,9 litra ON
Było Audi a4 b6 1,8T litra PB
było Audi a6 c6 2,4 pb