Audi A6 ABT Allroad Quattro 2,5 TDI
Fajerka jest w kolorze tapicerki foteli, po części i drzwi też po części. Tak w ogóle to deska rozdzielcza też idzie w czarną alcantarę, więc całośc będzie się prezentowac zupełnie inaczej. Właśnie w tej chwili kończy się zamiana podsufitki na jasną alcantarę z RS6. Obszyłem też przednie drzwi, więc w weekend dodam nowe fotki. Dziękuję za słowa uznania, bo mało to nie kosztuje...
Wszystkie zmiany związane o bszywaniem alcantarą i skórą robię w firmie Tap Car w ÂŁodzi. Jakośc na najwyższym poziomie, robią u nich dealerzy tapicerki w nowych samochodach, a widziałem też parę aut na niemieckich blachach. Robią też zabytki przywożone na lawetach. Proponuję zadzwonic do nich, pewnie znają kogoś w innej części Polski, kogo mogą polecic.
Roger_35 piekna robota, czekamy na nowe fotki 

Gdy widze audice to kwice
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
zapraszam do ogladania:
Roger_35, niezle pieniadze inwestujesz w autko, ale efekt jest ekstra - masz gust i wiesz jak zrobic tak zeby bylo dobrze 

Gdy widze audice to kwice
zapraszam do ogladania:
zapraszam do ogladania:
Bardzo Ci dziękuję za słowa uznania, to ważne, wierz mi. Fakt mało to wszystko nie kosztuje, tak dla wiedzy poglądowej jedne drzwi to około 1200 Pln na gotowo. Projekt zajął mi już prawie dwa lata, bo jest cholernie drogi a to z tej przyczyny, że większośc części i detali kupuję w ASO, nowe. A zaczęło się od tego, że chciałem miec rolety na tylnych drzwiach i kombinowałem jak to zrobic, żeby wszystko ładnie zgrywało...Ale koniec, końców nie żałuję, naprawdę auto jest zupełnie inne w środku i warto było. Za chwilę auto idzie w ręce małżonki, ale ona rozumie moją pasję i tylko mnie w niej wspiera (a mamy dwójkę małych dzieci!) i cieszy się, że będzie jeździc taką niepowtarzalną A szóstką. Ja mam nadzieję przesiąśc się w jakąś A z V ósemką pod maską...
A, i mechanicznie to też perełka, w te zmiany, które widac wkładam wszystkie nadwyżki budżetu.
A, i mechanicznie to też perełka, w te zmiany, które widac wkładam wszystkie nadwyżki budżetu.
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7