Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Schowek pasażera

Wnętrze
ODPOWIEDZ
PiotrekT2
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Schowek pasażera

Post autor: PiotrekT2 » 07 kwie 2016, 12:56

Witam, mam problem z przednim schowkiem pasażera ponieważ za żadne skarby nie chce się otworzyć. Jakby zamek się zablokował. Wyczytałem na którymś z forum, że można dostać się do zamka zdejmując klapkę z prawej strony przy audi a4, lecz tu chyba jest inaczej . Miał ktoś kiedyś taki problem i rozwiązał go bez użycia środków drastycznych poprzez wyrwanie ? Pozdrawiam

gixxerk8
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: gixxerk8 » 02 lip 2016, 23:35

Heh mam to samo. Chce sobie otworzyc schowek w ktorym mam schowane wszystkie dokumenty... a tu nie idzie otworzyc. Problem zapewne lezy w tej klameczce za ktora sie naciska i sie schowek otwiera.. ja czuje ze ta klameczkajest luzna przez co nie idzie otworzyc. Plis panowie pomocy bo jakos musze te dokumenty wyjac a nie chce rozwalac schowka ;/ macie jakis pomysl?

Awatar użytkownika
bendzji
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Michał
Rocznik: 2018
Moje auto: Inne
Nadwozie: Inne
Napęd: Brak
Skrzynia: Automat
Paliwo: Diesel

Post autor: bendzji » 03 lip 2016, 21:24

a nie zamknąłeś kluczykiem?

gixxerk8
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: gixxerk8 » 04 lip 2016, 11:59

Wlasnie nie, sprawdzalem to nawet wczesniej i klamka sie zablokowala po zamknieciu zamka. Ale po otwarciu zamka w klamce nie czuc wogole zadnego oporu tak jakby mechanizm otwierania zawiasow sie zepsul.. czuje ze opor jest po srodku schowka wiec pewnie tam trzyma. Moze ktos sprawdzic u siebie gdzie sie jest trzymanie schowka po nacisnieciu klamki? Jakbym wiedzial gdzie to bym sprobowal jakos to podwazyc, nie chce rozwalac schowka na sile..

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja