Schowek pasażera
Schowek pasażera
Witam, mam problem z przednim schowkiem pasażera ponieważ za żadne skarby nie chce się otworzyć. Jakby zamek się zablokował. Wyczytałem na którymś z forum, że można dostać się do zamka zdejmując klapkę z prawej strony przy audi a4, lecz tu chyba jest inaczej . Miał ktoś kiedyś taki problem i rozwiązał go bez użycia środków drastycznych poprzez wyrwanie ? Pozdrawiam
Heh mam to samo. Chce sobie otworzyc schowek w ktorym mam schowane wszystkie dokumenty... a tu nie idzie otworzyc. Problem zapewne lezy w tej klameczce za ktora sie naciska i sie schowek otwiera.. ja czuje ze ta klameczkajest luzna przez co nie idzie otworzyc. Plis panowie pomocy bo jakos musze te dokumenty wyjac a nie chce rozwalac schowka
macie jakis pomysl?

Wlasnie nie, sprawdzalem to nawet wczesniej i klamka sie zablokowala po zamknieciu zamka. Ale po otwarciu zamka w klamce nie czuc wogole zadnego oporu tak jakby mechanizm otwierania zawiasow sie zepsul.. czuje ze opor jest po srodku schowka wiec pewnie tam trzyma. Moze ktos sprawdzic u siebie gdzie sie jest trzymanie schowka po nacisnieciu klamki? Jakbym wiedzial gdzie to bym sprobowal jakos to podwazyc, nie chce rozwalac schowka na sile..