Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Odszkodowania z OC i AC

Wszystko związane z ubezpieczeniem naszych aut. AC, OC, NW, wypadki, stłuczki, odszkodowania itp.
remek78
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Odszkodowania z OC i AC

Post autor: remek78 » 05 cze 2016, 21:47

Dla użytkowników forum całkowicie bezpłatnie .

Witam, zajmuję się uzyskiwaniem dopłat do odszkodowań z OC ,AC i nie tylko . Wygląda to tak ( na przykładzie OC)
miałeś stłuczkę ,kolizję ,zostałeś poszkodowany ,twoje auto rozbite , ubezpieczalnia robi fotki ,wycenia i przelewa ci pieniądze na konto . NA 99 % ta wycena kosztorysowa jest zaniżona . I tu wkraczam ja .Wysyłasz do mnie na meila kosztorys i w ciągu kilku dni ( zazwyczaj 2-3 ) jestem w stanie powiedzieć ci ile można jeszcze uzyskać dopłaty do tej szkody .Przedstawiam Ci za jaką kwotę mogę to od Ciebie wziąć . Ty dostajesz gotówkę od razu a moja kancelaria na drodze sądowej lub innymi kanałami walczy o dopłatę . Ty dostajesz gotówkę od razu nie aż kancelaria uwalczy .
Dopłatę do szkody można uzyskać do 3 lat wstecz ,nawet jeśli już tego samochodu nie posiadasz.

Temat cały czas aktualny. Zapraszam

Najważniejszy jest kosztorys - jeśli go nie masz ( zagubił się lub coś w tym stylu ) zadzwoń do ubezpieczyciela ,podaj swoje dane i poproś o przesłanie na twojego meila kosztorysu.

Moja wycena nic Cię nie kosztuje -nie ponosisz żadnych kosztów dla użytkowników forum jest to całkowicie bezpłatne .

moj e-meil sambor@odzyskamyodszkodowanie.pl w razie pytań proszę dzwonić 791 753 906

Ps .Temat cały czas aktualny .Proszę pisać lub dzwonić coś poradzimy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ubezpieczenia”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja