Szukałem czytałem i nie znalazłem dla mnie odpowiedzi. A mój problem jest po części taki jak moich przedmówców.
Zakupiłem niedawno Audika A6 C5 Avant Duńczyk, Po przekręceniu zapłonu (przełącznik świateł poz. 0 ) zapalają się światła mijania, odpalanie silnika światła wyłączają się, po rozruchu zaświecają się ponownie, w tej pozycji wył. świateł nie ma możliwości włączenie świateł drogowych na stałe (mogę tylko pomrugać) Natomiast kiedy już włączę przełącznik w pozycje 2 mogę już używać świateł drogowych na stałe, ale w momencie wyłączenia zapłonu i wyciągnięcia kluczyka wszystko gaśnie oprócz radia i podświetlania liczników, i nie ma charakterystycznego piszczenia po otwarciu drzwi. Oprócz tego jest jedna rzecz, kiedy chcę przyciemnić podświetlanie liczników gaśnie mi radio, zwiększam podświetlenie radio uruchamia się ponownie. Nie ma to większego wpływu na funkcjonowanie autka ale jest to trochę irytujące. To raczej nie jest normalne
Czy ktoś z was miał takie coś i jak to usunął. Proszę o pomoc.
Jeśli ktoś ma takiego Avant 2.0 benzyna 2003r proszę o podesłanie mi zdjęcia wyłącznika świateł.
Oto mój wyłącznik świateł