Witam.
Czy orientuje się ktoś jaka jest różnica miedzy tymi ledami ?
W tym sklepie można wybrać standard albo premium a różnica w cenie jest spora
http://www.sklepledowy.pl/pl/p/AUDI-A6- ... arowek/585
Ledy Standard a Premium jaka różnica?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Leszek
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Inne diody przede wszystkim, lub więcej diod. Trzeba by to w ręce trzymać i oglądnąć żeby coś powiedzieć, bo tak, to nawet z jednej fabryki 2 partie o tej samej nazwie mogą się różnić bardzo mocno.
Premium świecą jaśniej - pytanie czy ci potrzebne bardzo dużo światła i czy chcesz za to przepłacać. Ja bym chyba nie przepłacał.
Premium świecą jaśniej - pytanie czy ci potrzebne bardzo dużo światła i czy chcesz za to przepłacać. Ja bym chyba nie przepłacał.
Dowiedziałem się że są dwa rodzaje diod 5050 i mocniejsze 5630 .
Na tych słabszych koszt to 187zł + 19 zł kurier za komplet bez podświetlenia pod drzwiami bo chce wstawić tam projektory z logiem Audi
A mocniejsze to już wydatek ok 18 zł za sztukę a potrzebne jest mi 15 szt wiec to już trochę drogo.
Efekt na słabszych powinien być chyba zadowalający ? W porównaniu ze standardowymi
Na tych słabszych koszt to 187zł + 19 zł kurier za komplet bez podświetlenia pod drzwiami bo chce wstawić tam projektory z logiem Audi
A mocniejsze to już wydatek ok 18 zł za sztukę a potrzebne jest mi 15 szt wiec to już trochę drogo.
Efekt na słabszych powinien być chyba zadowalający ? W porównaniu ze standardowymi
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Leszek
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-