Wiecie cos wiecej na temat tego czegos? Montuja to gdzies w pl?
[A6 C6 TDI] Soundbooster Active Sound
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
niestety panowie, teraz to (dla przykładu) w ford mondeo rok prod 2017 montują podobno 1.0ccm Turbo w podstawowej wersji
... ekologia się kłania, no ale nie oszukujmy się taki silnik nie zagada.
W audi 4.2 Q7...... już też nowego nie kupisz. Jeśli za rozsądne pieniądze mógłbym zainstalować Sound Booster do silnika 2,7tdi czy 3.0tdi, które chodzą na piekielnie cichych piezoelektrykach (wtryskach), to ja nie mam z tym problemu żadnego
gdzieś kiedyś widziałem oddział Niemieckiej firmy montującej to ustrojstwo w Polsce, nie pamiętam niestety dokładnie gdzie i nie mogę znaleźć teraz.... ale koszt to około 2300zł (o ile dobrze pamiętam)

W audi 4.2 Q7...... już też nowego nie kupisz. Jeśli za rozsądne pieniądze mógłbym zainstalować Sound Booster do silnika 2,7tdi czy 3.0tdi, które chodzą na piekielnie cichych piezoelektrykach (wtryskach), to ja nie mam z tym problemu żadnego

gdzieś kiedyś widziałem oddział Niemieckiej firmy montującej to ustrojstwo w Polsce, nie pamiętam niestety dokładnie gdzie i nie mogę znaleźć teraz.... ale koszt to około 2300zł (o ile dobrze pamiętam)