[ A6 C6] Odstajace listwy drzwiowe.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A4 B8
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Wysłany: 2012-06-13, 13:55
Jakie listwy, te na dole drzwi
No właśnie mi chodzi o te listwy /może gumowe, może plastikowe?/ widoczne od środka samochodu
po otwarciu drzwi - LISTWY rozpoławiają się. nie mogę tego elementu znaleÂźć w ETCE. może ktoś pomoże?
problem dotyczy drzwi kierowcy i drzwi pasazera
Jakie listwy, te na dole drzwi
No właśnie mi chodzi o te listwy /może gumowe, może plastikowe?/ widoczne od środka samochodu
po otwarciu drzwi - LISTWY rozpoławiają się. nie mogę tego elementu znaleÂźć w ETCE. może ktoś pomoże?
problem dotyczy drzwi kierowcy i drzwi pasazera
camelll:
Są dwa sposoby odnoszenia sukcesów w życiu: albo dzięki własnej pracowitości, albo przez głupotę innych.
Są dwa sposoby odnoszenia sukcesów w życiu: albo dzięki własnej pracowitości, albo przez głupotę innych.
Moje audi a6c6 2.4 b. Z 2004 roku odstawala prawa przednia listwa. Na bank korozja ale jest zbudowana masywnie. Zdjałem ja udalo sie te dwa plastiki mocujace podwazyc i wyciagnac. Niestety dalej juz wylewka plastiku. Woda weszla gora i korozja sie rozpoczela. Szlifiera to potraktowalem plastik bez sensu nic nie da wydre do blachy pozniej moze plastik polacze klejem z czyms tam co zostanie po szlifowaniu ale nie ma gwarancji ze bedzie plasko przylegala na drzwi. Polalem silikonami i klejami do bolu przylepilem na drzwi przykrecilem srubami i podparlem po calosci na dobe moze dwie jutro sie okaze .Domel48 pisze:Wlasnie tam gdzie jezdziles na tych laczeniach masz ta blache.Jak chcesz to naprawic to musisz wyrzucic te blache.Zdziwisz sie co jest pod nia.Sama rdza dlatego wysadza.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.