Dwa kody lakieru LYLZ i LY7L
Dwa kody lakieru LYLZ i LY7L
Witam jestem szczęśliwym posiadaczem A6 c5 i parę dni temu zaparkowało mi w bagażniku inne auto. Szkody to klapa bagażnika , delikatnie wciągnięty tylny pas oraz porysowany zderzak aczkolwiek likwidatora jeszcze nie było. Auto oprócz jednej zaprawki zachowane w oryginale i w takim stanie chciałbym aby zostało. Kod lakieru w książce jak i w aucie to LYZL a dwa serwisy Audi po nr VIN podają że kod to LY7L. Może ktoś zna temat i jest wstanie mi pomóc, doradzić. Może ktoś w pobliżu ma auta o kodzie LY7L to bym podjechal i porównał.
goferes, Taki kod jak LYZL nie istnieje , posiadasz kod LY7L i dobrze ci podaja w serwisie. Prawdopodobnie jest to jakiś fabryczny błąd z tymi kodami podanymi na wklejkach - może literówka tzw. Ogólnie taki sam problem ma sporo ludzi że we wklejce jest LYZL a w serwisie po Vinie wychodzi LY7L - temat jest omawiany również na niemieckich forach. 

NORD84, dzięki za zainteresowanie moim tematem. Wczoraj kupiłem klape w kodzie LY7L i jest "prawie" identyczna z LYZL, delikatnie ciemniejszy (mało zauważalne) ale jest to element z anglika a tam chyba za dużo słońca nie ma (tak sobie to tłumacze)
chętnie dokupię jeszcze prawy przedni błotnik o tym kodzie gdyby ktoś coś to prosze się odezwać.
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel