Poniżej przedstawiam moją poprzedniczke przy której spedziłem dwa lata by wyglądała tak jak na zdj.poniżej ;D....<miłość pozostała> :-D :-P
Pare słów o niej
Bazą do Tuningu było Audi a4 1.9 tdi 110KM z roku 97. w kolorze ciemno granatowym które posiadało całkowite kompletne wyposażenie na tamte lata <czapa>
Silnik : 1.9 tdi został poddany chip tuningowi w niemieckiej firmie dzięki czemu osiągnięto moc 147KM i imponujący moment obrotowy 320NM;).Tylny tłumik ozdabia owalna końcówka ULTERA;)
Nadwozie : Zostało zamontowane kompletne ospoilerowanie od Audi S4:),z przodu zamontowany został oryginalny grill RS4 , oznakowanie również z Ski oraz przednie swiatła zostały zastąpione Xenonami z modelu RS z roku 2001,maska z ostatniego rocznika S4 w tej budzie.W miejsce tylnych lamp zamontowałem ledowe swiatła niemieckiego tunera firmy FK,na tylnej klapie zamontowana została chromowana listwa z nowych modeli S4.Seryjne lusterka oczywiście zastąpione zostały chromami z RS;).....ostatnio zamontowałem chromowane klamki już na nowych fotkach wiosna 2008
Wnętrze : We wnętrzu mamy oczywiście Full Wypas czyli kpl.dodatkowe wyposażenie.Oryginalne skóry jak i boczki zostały wywalone i zamontowane zostały el.sterowane i podgrzewane fotele RECARO ;D w beżowej skórze oraz boczki w tym samym kolorze.Kierownica pochodzi z modelu S4;).Wykończenia w aucie są drewniane a jako mieszek na skrzynie zamontowałem beżową skóre Pasubio i aluminiową matową gałkę zmiany biegów;)Całe wnętrze podświetlane jest na niebiesko.....
Zawieszenie : Audziora dostała ostrą glebę by nabrała stylu:) przód -80mm tył -70mm , amorki o skróconym skoku , układ hamulcowy został zamieniony na wydajniejszy a jako obręcze zamontowano unikatowe fele BREYTON AVALANCHE 8,5x18"
Car Audio : Ogromnym plusem dla mnie było zamontowane fabrycznie 8 glośników BOSE:).Więc postanowiłem nie zmieniać głośników tylko odpowiednio zabasowac audice;).W tym celu jako jednostkę sterującą wybrałem Radioodwarzacz MP3 JVC 4x50 watt...KD-BT1 , Sub to potężny dwucewkowy głośnik JBL 38cm ;D o mocy 1200 watt który jest napędzany przez wzmaka JBL z serii grand touring:) o mocy 700 watt.Nad zapewnieniem odpowiedniego napięcia czuwa 2 faradowy kondensator;)dla dopełnienia całości zamontowałem dwa soprany w słupkach i jest super;).