Autki extra !
Pierwsze Audi ... 3.0 tdi BITURBO S-Line
-
Langosz
Michałł pisze:Lubisz chyba Lody Koral ! :DA tak serio to pracujesz w tej firmi3, ze ulotki sie przewalaja ?
Autki extra !powiedz szczerze audi a6 czy S klasa ?
Nie wiem czy pracując w Koralu dorobiłbym się takich aut
Do S klasy mam sentyment 5 lat nią śmigałem i gdyby nie to ,że napęd miałem na tył to pewnie nie sprzedałbym jej do dzisiaj
Zresztą znalazłem kilka zdjęć prosiaczka :
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Kaiser26
- Forum Audi A6 / A7

Langosz ja się będę bardzo cieszył jeśli wszystko będzie cacy i będziesz nam się tutaj chwalił i opowiadał co jakiś czas o furce. Ja będę śledził tym bardziej, że przymierzam się poważnie do zakupu prawie identycznego auta jak Twoje. 3.0 bitdi a7 polift więc 90% wskazówek/baboli/pozytywów będę się spodziewał u siebie...
Pozdrawiam
PS Jakie spalanie szczerze? W trasie na spokojnie/ na wariata, miasto?
Pozdrawiam
-
Langosz
Kaiser26 pisze:Langosz ja się będę bardzo cieszył jeśli wszystko będzie cacy i będziesz nam się tutaj chwalił i opowiadał co jakiś czas o furce. Ja będę śledził tym bardziej, że przymierzam się poważnie do zakupu prawie identycznego auta jak Twoje. 3.0 bitdi a7 polift więc 90% wskazówek/baboli/pozytywów będę się spodziewał u siebie...
Pozdrawiam
Jak narazie to mam same pozytywne wrażenia z jazdy i z gadżetów :P
Co do spalania to przy mojej jeździe waha się między 7l-11l ... Nie należę do osób ,które głaszczą pedał gazu :P Ale demonem prędkości też nie jestem
Jak kupisz a7 koniecznie się pochwal! Na celowniku też miałeem a7 ,ale niestety kasą ,którą operowałem nie pozwalała na kupno godnego egzemplarza . Sam szmelc. Więc padło na a6 z czego w sumie jestem bardzo zadowolony
[ Dodano: 2016-12-18, 13:32 ]
Panowie na wiosnę chciałbym zmienić felgi i takie coś mi się ostatnio spodobało jak na zdjęciu . Pytanie : to są 20 czy 21 cali ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
konradward
- Forum Audi A6 / A7