Eibach Opinie
Eibach Opinie
Witam Panowie musze wymienic sprezyny tyl w S-Line , tu mam pytanie ? mam dobra oferte na sprezyny firmy Eibach , czy ktos ma takie w swoim aucie , jakies opinie , jak sie sprawuja wogole wszystkie informacje mile widziane , moje Auto to dokladnie
Audi a6 avant quattro s line . Z gory dziekuje
Pozdrawiam
edit: "EIBACH" nie EINBACH [yaszczur]
Audi a6 avant quattro s line . Z gory dziekuje
Pozdrawiam
edit: "EIBACH" nie EINBACH [yaszczur]
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2016, 09:43 przez andi50, łącznie zmieniany 1 raz.
Einbach Opinie
Wymieniam sprezyny bo mi pekly doslownie okolo 5 cm od konca na dole , jest to podobno typowa wada w Audi teraz sie dowiedzialem od goscia ktory sprzedaje zawieszenia , w tym miejscu zbiera sie brud , woda ( w miejscu jak lezy sprezyna ) czesto w tym miejscu pekaja , nic nie odczuwam , nie stuka i.t.p... jak robil mi co roczny przeglad gosc to zauwazyl i wymieniam na Einbach , opony felgi mam zimowe , letnie : 225 /50 / 17
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- yaszczur
- Moderator
- Imię: Paweł
- Moje auto: S6 C5
- Rocznik: 2002
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
a6-c6-wymiana-sprezyn-vt66219.htmdziii pisze:Panowie mam inne pytanie jak wygląda wymiana sprężyn w naszych audi ? Sam sobie poradzę z wymianą ?
-a6-c6-wymiana-przednich-sprezyn-vt37810.htm
wymiana-sprezyn-tyl-vt56082.htm
Pozdrawiam...
Einbach Opinie
Witam !
Panowie jestem po wymianie sprezyn , jak narazie jest super jesli chodzi o czas to znalazem dobry warsztat okolo 1,5 h .
Panowie jestem po wymianie sprezyn , jak narazie jest super jesli chodzi o czas to znalazem dobry warsztat okolo 1,5 h .
Einbach Opinie
Robilem to gdzie mieszkam czesci 100 € , robota 120 € , dzwonilem do Polski to wolaja czesci 700 - 900 zl komplet 4 szt. robota 400 - 500 za sam tyl .