Rotor 20 cali replika wasze opinie
Rotor 20 cali replika wasze opinie
Jak w temacie pytanie do uzytkownikow czy ktos posiada takie felgi i jakie doswiadczenia czy sa solidne i czy warto kupic tak zwane repliki.
Mam zamiar nabyc takie cudo do mojej A6 c7 , a moze macie jakies inne propozycje do C7 wszystkie opinie mile widziane .
Dziekuje i pozdrawiam
Mam zamiar nabyc takie cudo do mojej A6 c7 , a moze macie jakies inne propozycje do C7 wszystkie opinie mile widziane .
Dziekuje i pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zapytam i ew napisze ci na priv jak cos sie dowiem !Kosiu pisze:Niestety ale koszt uzywek z oponami które udalo mi sie znalezc to 1600 £ ( 8500 zl )
Podeslij namiar na tego kogos
No chyba ze ktos ma opinie na temat 3SDM to tez poslucham koszt tych to ( 1000 £ ) + opony
Bylo 1009 KM a juz jest 1183 w GARAGE - łacznie
i jeszcze urosnie 

Nie bardzo rozumiem twoj komentarz , '' po taniosci chinczyki ''czyli ile wedlug ceiebie to jest po taniosci za felgi o wielkosci 20' bo troszke mnie skolowales ? jak mozesz to wrzuc linki z tanimi felgami 20 cala lub 19 bo mniejsze mnie nie interesuja .Kocureq pisze:Kupować podróbki felg za 4000 zł? o_O Jakieś chińczyki to można po taniości jak się nie ma kasy na oryginały, ale 20" jednak powinno mieć jakąś wytrzymałość.
Pozdro
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Skrzynia: Manual
na temat twardości replik to już tyle legend w necie że wystarczy
prawda jest taka żę nie jedna ori AMG lub BRABUS również AUDI jest dużo bardziej mięka i plastyczna niż chińskie podróbki
co do orginalności tych felg mam pewność bo sam sprowadzałem bezpośrednio od AMG I BRABUSA dla moich klientów PÓŻNIEJ NIE RAZ JE PROSTOWAŁEM
katalogowa cena 21 calowego brabusa to ok 2000 euro/1 SZT
A GNIE SIĘ JAK RONAL ZA 1000 ZŁ
i tu ciekawostka brabus zamawia felgi u ronala
prawda jest taka żę era mocnych felg skończyła się w 1995 r np słynne speedline z b-4
europejscy producenci nie wytrzymują konkuręcji z azjatami i bronią się tymi legendami
prawda jest taka żę nie jedna ori AMG lub BRABUS również AUDI jest dużo bardziej mięka i plastyczna niż chińskie podróbki
co do orginalności tych felg mam pewność bo sam sprowadzałem bezpośrednio od AMG I BRABUSA dla moich klientów PÓŻNIEJ NIE RAZ JE PROSTOWAŁEM
katalogowa cena 21 calowego brabusa to ok 2000 euro/1 SZT
A GNIE SIĘ JAK RONAL ZA 1000 ZŁ
i tu ciekawostka brabus zamawia felgi u ronala
prawda jest taka żę era mocnych felg skończyła się w 1995 r np słynne speedline z b-4
europejscy producenci nie wytrzymują konkuręcji z azjatami i bronią się tymi legendami
No nareszcie jakieś konkrety, to mi się podoba nie wiem cz w tym wypadku nie skłonić się ku 3sdm 19'
zawsze będzie można założyć trochę większy profil opony i komfort się nie pogorszy tak mię się wydaje
tylko te rotory wyglądają oblednie w C7 wersji, tak czy inaczej parcia na szkło strasznego nie mam poczytam posłucham użytkownikow forum i coś się znajdzie.
zawsze będzie można założyć trochę większy profil opony i komfort się nie pogorszy tak mię się wydaje

tylko te rotory wyglądają oblednie w C7 wersji, tak czy inaczej parcia na szkło strasznego nie mam poczytam posłucham użytkownikow forum i coś się znajdzie.
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Silnik: 4.2 326KM
- Skrzynia: Tiptronic
Czy 3SDM 0.06 dobrze siądzie na C7 to ja nie wiem
Ewentualnie Rotiformy: