Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

polskie menu

Elektryka
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fonx1
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

polskie menu

Post autor: fonx1 » 31 mar 2016, 12:16

witam przeczytałem różne posty na forum o polskim menu ale nigdzie nie znalazłem takiej sytuacji mam wgrane polskie menu ale bez polskich znaków (ż,ź ł ą,ć) czy ktoś może próbował w tej sytuacji aktualizować jeszcze raz bo ja próbowałem i nie przyjmuje mi aktualizacji wywala jakiś komunikat
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
FOSS
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Re: polskie menu

Post autor: FOSS » 31 mar 2016, 17:53

fonx1 pisze:witam przeczytałem różne posty na forum o polskim menu ale nigdzie nie znalazłem takiej sytuacji mam wgrane polskie menu ale bez polskich znaków (ż,ź ł ą,ć)
Badziewny soft, ot i tyle.
fonx1 pisze:czy ktoś może próbował w tej sytuacji aktualizować jeszcze raz
Tym samym softem to nic konkretnego się nie wydarzy :)
fonx1 pisze:ja próbowałem i nie przyjmuje mi aktualizacji wywala jakiś komunikat
Ale czytałeś ten komunikat?...
A nie można było spróbować go przetłumaczyć?...
<wysmiewacz>

Bo tam jest napisane: "W trakcie ładowania softu nie używaj żadnych urządzeń elektrycznych (okna, szyberdach, itp.)"

I poniżej jest strzałka w dół i jakbyś przesunął w dół to miałbyś pewnie możliwość wgrania softu.

Ale jak czytam jak to robisz to moim zdaniem powinieneś oddać to do jakiegoś warsztatu, w ręce osoby która wie co robi.... bo za jakiś czas w innym dziale zaczniesz szukać pomocy że "zniknęły jakieś opcje z wyposażenia", "coś nie działa" czy też "rozładowuje się akumulator" <uoee>

Awatar użytkownika
fonx1
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: fonx1 » 01 kwie 2016, 17:44

może masz rację jutro sprawdzę jeszcze raz

[ Dodano: 2016-04-01, 09:16 ]
jest ok wgrałem są polskie znaki w menu ale nie ma ich w navigacji chyba teraz muszę wgrać najnowsze mapy może wtedy się pokażą

[ Dodano: 2016-04-01, 17:44 ]
wgrałem nowe mapy do navi i nie ma polskich znaków w menu są ale w navi nie i w konfiguracji CD też nie ma ,ma ktoś może jakiś pomysł ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja