polskie menu
polskie menu
witam przeczytałem różne posty na forum o polskim menu ale nigdzie nie znalazłem takiej sytuacji mam wgrane polskie menu ale bez polskich znaków (ż,ź ł ą,ć) czy ktoś może próbował w tej sytuacji aktualizować jeszcze raz bo ja próbowałem i nie przyjmuje mi aktualizacji wywala jakiś komunikat
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- FOSS
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Re: polskie menu
Badziewny soft, ot i tyle.fonx1 pisze:witam przeczytałem różne posty na forum o polskim menu ale nigdzie nie znalazłem takiej sytuacji mam wgrane polskie menu ale bez polskich znaków (ż,ź ł ą,ć)
Tym samym softem to nic konkretnego się nie wydarzyfonx1 pisze:czy ktoś może próbował w tej sytuacji aktualizować jeszcze raz

Ale czytałeś ten komunikat?...fonx1 pisze:ja próbowałem i nie przyjmuje mi aktualizacji wywala jakiś komunikat
A nie można było spróbować go przetłumaczyć?...

Bo tam jest napisane: "W trakcie ładowania softu nie używaj żadnych urządzeń elektrycznych (okna, szyberdach, itp.)"
I poniżej jest strzałka w dół i jakbyś przesunął w dół to miałbyś pewnie możliwość wgrania softu.
Ale jak czytam jak to robisz to moim zdaniem powinieneś oddać to do jakiegoś warsztatu, w ręce osoby która wie co robi.... bo za jakiś czas w innym dziale zaczniesz szukać pomocy że "zniknęły jakieś opcje z wyposażenia", "coś nie działa" czy też "rozładowuje się akumulator"

może masz rację jutro sprawdzę jeszcze raz
[ Dodano: 2016-04-01, 09:16 ]
jest ok wgrałem są polskie znaki w menu ale nie ma ich w navigacji chyba teraz muszę wgrać najnowsze mapy może wtedy się pokażą
[ Dodano: 2016-04-01, 17:44 ]
wgrałem nowe mapy do navi i nie ma polskich znaków w menu są ale w navi nie i w konfiguracji CD też nie ma ,ma ktoś może jakiś pomysł ?
[ Dodano: 2016-04-01, 09:16 ]
jest ok wgrałem są polskie znaki w menu ale nie ma ich w navigacji chyba teraz muszę wgrać najnowsze mapy może wtedy się pokażą
[ Dodano: 2016-04-01, 17:44 ]
wgrałem nowe mapy do navi i nie ma polskich znaków w menu są ale w navi nie i w konfiguracji CD też nie ma ,ma ktoś może jakiś pomysł ?