pytanie o lampy [A6 C5]
-
- Forum Audi A6 / A7
pytanie o lampy [A6 C5]
Witam, w związku z wiosną, pomyślałem o zmianach, kolor audi metalicznesrebro LY7M, postanowiłem ogarnąć zaległości zaprawkowe i odmienic troszke auto, postanowilem dodac jej kontrastu czerni, wywalam orginalny grill - ląduje w pełni czarny bez znaczka, przednie reflektory jeszcze sie waham nad depo black ring lub black tube (jezeli macie zdjecia audi z tymi lampami bede wdzieczny). na tyl mysle o czymś takim BLACK LIMO RS6 tylko chcialbym wywalic z nich napis RS6 i zrobic dwa czerwone pasy jak w lampach od avanta LIMO AVANT mial ktos do czynienia z takimi lampami i moze mi powiedziec czy da sie tak przerobic?? ewentualnie jakie inne ciekawe lampy na przod i tyl mozecie mi zaproponowac, przypomne ze chce dosc mocno zakcentowac czern i w lampach i reflektorach. dzieki i pozdrawiam audimaniakow 

-
- Forum Audi A6 / A7
Heh chyba mamy calkowicie rozne gusta
Grill bez znaczka kompletnie czarny podoba mi sie bardzo, inpro nie nawidze tych lamp, sa dla mnie paskudne i wszedzie ich pelno, poszukuje raczej niszy.. od inpro juz wole ori przydymione ;)co do przednich reflektorow,jest to jakies rozwiazanie pod warunkiem ze bedzie to zgodne z prawem, jezeli znasz firme ktora to wykona tak by nie bylo problemow z badaniem technicznym tutaj w DE to sie skusze? przy okazji jezeli zrobia polerke kloszy to bylo by super, moje juz w zolc wpadaja...

- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Ja mam w swojej te lampy z tyłu: http://skottuning.com/audi-a6-4b-dectan ... mione.html
A na aucie wygląda to tak:
![Obrazek]()
Przyszły razem z jakimiś papierami TUV, ale mi to w PL do niczego nie potrzebne.
Odnośnie przodu to jeśli pomalujesz odbłyśniki w PL bez problemu z przeglądem, ale w DE wątpię czy to przejdzie.
A na aucie wygląda to tak:
Przyszły razem z jakimiś papierami TUV, ale mi to w PL do niczego nie potrzebne.
Odnośnie przodu to jeśli pomalujesz odbłyśniki w PL bez problemu z przeglądem, ale w DE wątpię czy to przejdzie.
-
- Forum Audi A6 / A7
hmm no auto kozak wyglada
tutaj chyba samorobka nie przejdzie bez znajomosci
oni na wszystko papier wolaja ze zgodne jest. W najgorszym rzie zawsze mozna przekladac na badanie techniczne
ale tutaj chodzi tez o to jak beda swiecic, mysle ze jak sam odblysniki polakieruje to raczej to bedzie wcale nie swiecic :D

- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna