[Kratka zderzaka A6 C5 ]chromowana przed liftem!!!!
-
MISIEK_A6
- bobson80
- Forum Audi A6 / A7

z montażem nie ma problemu wszystko pasuje a nawet jesty lepiej bo kratka ma troszkę luzu i jak się naciągnie ten niklowany wężyk to wszystko ladnie się spasowywuje tylko jak pisalem wczesniej trzeba robić to na ciepło najlepiej nikiel zanurzyć w ciepłej wodzie bo tak robią sie załamania na narożnikach a i łączenie trzeba dać na górze bo tak będzie je widać a na górze przysłania je tablica pozdrocensored pisze:bobson80, napisz jeszcze jak z montażem czy wszystko spoko pasuje do ori?
-
MISIEK_A6
-
marcin290890
- Forum Audi A6 / A7

MISIEK_A6 pisze:Ja już się wyleczyłem z tej kratki na szczęście...nie pasuje poprostu ale to tylko moje zdanie
witam. również byłem chory na omawianą kratkę i także się z tego wyleczyłem a lekarstwem okazało się drugie Audi które przypadkowo spotkałem na ulicy i było po garażowym liftingu... :mrgreen:
- pablopila
- Forum Audi A6 / A7

witam ja dzisiaj robiłem kratke zajeło mi to 15min.Trzeba zamawiać listwy dobrej jakości ,ja w kwietniu zeszłego roku obklejałem gril i do tej pory jest taki jaki był przy przyklejaniu żadnych wrzerów po zimie.Ateraz do kompletu okleiłem kratke.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2009, 23:15 przez pablopila, łącznie zmieniany 2 razy.
sory pablopila, ale taki w calosci oklejony grill i kratka wogole mi sie nie podoba
jest stanowczo za duzo tego chromu i nie pasuje to w takiej ilosci do tego auta... jest to oczywiscie tylko moje zdanie
Gdy widze audice to kwice
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm