Czy takie "bardzo" dobre, to bym się trochę kłócił, ale z pewnością lepsze niż fabryczne, nawet te z systemu BOSEDoc pisze:Nowe, zmienione, bardzo dobre głośniki Hertz DSK 165.

Gratki... niech cieszą uszy

Czy takie "bardzo" dobre, to bym się trochę kłócił, ale z pewnością lepsze niż fabryczne, nawet te z systemu BOSEDoc pisze:Nowe, zmienione, bardzo dobre głośniki Hertz DSK 165.
Nie Marku. Nawet nie chciałem. To jest ori radio bez wzmacniacza.maro88 pisze:Wytłumiałeś jakoś drzwi?
Ba!miś pisze:hehe myślałem ze wytrzymasz z montażem do Soboty a ty juz sie nie mogłeś doczekać
Michale...miś pisze:ps. pametaj zeby plusa i minusa dobrze podpiąć bo bedzie "odwrotny" bassssss
yaszczur pisze:Czy takie "bardzo" dobre, to bym się trochę kłócił, ale z pewnością lepsze niż fabryczne, nawet te z systemu BOSE
Pawle... dokładnie!yaszczur pisze:Tweetery z DSK lubią być piskliwe i grają bardzo ostro, ale można to trochę okiełznać ustawieniami, ewentualnie zostaw oryginalne
Dzięki.Gratki... niech cieszą uszy
Oj tam... "morele baks" heheMichałł pisze:A czemu nie głośniki Morele ?
Krzyśku... jak najbardziej.Krzysiek93ZS pisze:Jak wrażenia po zmianie głośników, słyszalna różnica?
Dzięki.Krzysiek93ZS pisze:PS: taką zadbaną furę tylko z pocałowaniem ręki brać
Byłoby jeszcze lepiej, gdyby pokusić się o wygłuszenie drzwi matami i dać im prądu ze wzmacniacza, wtedy potrafią zatrząść nogawkąDoc pisze:a) większy bass.
Pomimo, że te głośniki potrzebują sporo prądu, to do pewnej granicy dają radę pod radiem ze względu na ich wysoką efektywność. 93dB o ile dobrze pamiętamDoc pisze:b) sporo głośniej.
Zupełnie inne pasmo przenoszenia, więc ori nokie się nie umywająDoc pisze:c) częstotliwość dźwięku naprawdę lepsza niż ori.
Nie, nie. U mnie napinacz łańcucha. (1.8T)Patryk667 pisze:Pytanie czy Tobie też działo się tak samo?
Jak zawsze twoja podstawowa wada.sawiksaw pisze:podstawowa wada - słabe światło
można to na siłę uznać za postój
Kierunkowskaz jest ori, działający z żarówką... razem z modułem.sawiksaw pisze: ani samodzielny migacz
Oczywiście, że tak. Ala gdybym tam miał karalucha podczas reflektora, to zabraliby dowód? hehesawiksaw pisze:a dowód mogą zabrać jak za każdą inną pierdołę
Co prawda noc, ale z dobrym reflektorem bez idealnego aparatu nad ranem (światła) nic nie można ładnie sfotografować i zapisać fotkę. Luknijcie, spójrzcie na xenon i led neon. Dokładnie widać różnicę do jazdy dziennej.Doc pisze:Niebawem zrobię dobrą fotkę.