Witam
Własnie odebrałem dzisiaj autko od pana gazownika.
W książce serwisowej są wpisane takie graty:
Reduktor KME Tur
Zbiornik Stako 70 litrów
Układ sterujący STAG Qbox
Listwa wtryskowa Baracuda
Co do dostrojenia to myślę że jest to zrobione równie dobrze jak sam montaż ...
Myślę że gość który to robił jest jedyny na moim terenie jak nie w małopolsce.
Ostatnio zmieniony 17 lut 2016, 20:25 przez Mr.Mazi, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki mam nadzieję że będzie bezawaryjna. A co do wlewu Ziomek to mi się wydaje chyba że pełnowymiarowy tam się nie zmieści. A ogólnie mi to nie przeszkadza że jest taki.
Ogólnie gość godny polecenia. Terminy długie ale warto. Jest też dobrym prorokiem jak odbierałem autko od niego to powiedział żebym sobie kupił z jedną cewke i włożył do bagażnika oczywiście po 300 km zrobionych padły mi dwie cewki i to na dodatek w trasie ale na moje szczęście 😀 chociaż raz stało się To w Wieliczce i od mechanika który zajmuje się tylko audi skoda VW miałem jakieś 3 kilosy i jakoś się doturlalem powolutku do niego cewki 1 i 3 wymienione jedna w bagażniku na rezerwie.
kup nowe świece i cewki raz i do końca i zapomnij o problemie, polecam cewki BERU i Świece NGK do modelu,ja na dziś mam około 40 tys kulnięte i zero problemu , polecam.
Audi A6 C5 1.8t AWT-BFB całkiem nieźle dmuchnięte ,powiedzmy na 200 HP -- Szatan nie silnik
Tak właśnie polecił mi ten mechanik 2 nowe Beru jedna na rezerwie ale chyba zrobię tak jak mówisz włoże tą trzecia a czwarta do kupienia zwłaszcza że nie jest to jakiś wielki koszt w porównaniu do kosztów ewentualnej lawety i serwisu.