Mam problem z Xenonami poniewaz wymienlem zarniki oczywiscie obie zregenorawlem takze odblysniki bo byly juz zmeczone.
Montaz przebiegl bez problemow ale po zmontowaniu zauwazylem ze lewa strona swieci lekko mocniej od prawej sprawdzilem jeszcze raz lewa strone ale tam jest wszytsko ok.
Zamienilem tez zarniki stronami ale efekt byl taki sam dalej prawa strona swieci slabiej nie wiem co jeszcze moge zrobic mysle ze moze pzetwornica moze byc zuzyta?
Roznica mocy siwatla prawa a lewa strona
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: Roznica mocy siwatla prawa a lewa strona
Coś mi się wydaje ,że trafiłeś poprostu podróby:( możesz założyć do innego auta ale pewnie efekt będzie taki sampuchaty106 pisze:Mam problem z Xenonami poniewaz wymienlem zarniki oczywiscie obie zregenorawlem takze odblysniki bo byly juz zmeczone.
Montaz przebiegl bez problemow ale po zmontowaniu zauwazylem ze lewa strona swieci lekko mocniej od prawej sprawdzilem jeszcze raz lewa strone ale tam jest wszytsko ok.
Zamienilem tez zarniki stronami ale efekt byl taki sam dalej prawa strona swieci slabiej nie wiem co jeszcze moge zrobic mysle ze moze pzetwornica moze byc zuzyta?
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: Roznica mocy siwatla prawa a lewa strona
Jesli chodzi o zarniki to raczej sa oryginalne barwa jest taka sama i po zmianie stron nic sie nie zmienia caly czas prawa strona jest slabsza. Jesli byl by problem z zarnikiem np. podrobione i swieca inaczej jedna slabiej itd to po zmianie stron zarnikow byla by takze miana stron problemu a tu tylko jest prawa strona.haribo.pl pisze:Coś mi się wydaje ,że trafiłeś poprostu podróby:( możesz założyć do innego auta ale pewnie efekt będzie taki sampuchaty106 pisze:Mam problem z Xenonami poniewaz wymienlem zarniki oczywiscie obie zregenorawlem takze odblysniki bo byly juz zmeczone.
[ Dodano: 2016-02-13, 11:27 ]
Jeszcze zostalo pzelozyc stronami przetwornice bo tam juz wiecej nic nie ma.