pneumatyka dziwny przypadek
pneumatyka dziwny przypadek
Witam jestem tu nowy chciałem wszystkich przywitać. Mam allroada c5 2001 rok od niedawna wymieniłem w nim jeden miech z tyłu (arnott) bo był nieszczelny po wymianie było wszystko ok miech sie napompował autko dobrze stało wszystko ładnie chodziło do czasu jak podłączyłem do niego komputera (gutmann) i zrobiłem adaptacje zawieszenia po wszystkim tył auta podniósł sie na max w góre a przód został na 2 pozycji co ciekawe po tej operacji wyskoczył błąd wszystkich 4 czujników poziomu i nie mozna skasować ich zadnym komputerem tych błedów ani połączyć sie ze sterownikiem pneumatyki , po licznych próbach kasowania błedów udało sie je skasować ale dopiero po podniesieniu auta na podnosniku jak koła oderwały sie od ziemi po postawieniu auta na ziemie znowu pojawiają się błędy czujników. Próbówałem już gutmanem , vag-comem i ic nie daje rady odłączyłem akumulator na noc i też nic. Ktoś ma jakiś pomysł?? Po podłączeniu komputera gutmanna w parametrach wszystkie czujniki chodzą odkręciłem cięgna i ruszając nimi zmienie sie zakres pracy czujników tak ze są dobre. Jest jakaś opcja przywrócenia ustawień fabrycznych??
ok zdobęde zpowrotem vaga to sprawdze chyba ze ktoś moze sprawdzić lub wie ze jest przywracanie ustawień fabrycznych pneumatyki. Dziek bardzo i za podpowiedź.
[ Dodano: 2016-02-14, 13:11 ]
Witam ponownie pytanko mam do klubowiczów ze Szczecina mianowicie gdzie mozna podjechac z zawieszeniemu pneumatycznym zeby ktos ogarniety sie nim zajął??
[ Dodano: 2016-02-14, 13:11 ]
Witam ponownie pytanko mam do klubowiczów ze Szczecina mianowicie gdzie mozna podjechac z zawieszeniemu pneumatycznym zeby ktos ogarniety sie nim zajął??