Qris pisze:1. Ile masz kasy
2. Można obszyć (wszystko)
3. Porównaj modele jak masz możliwość przed i po lifcie
4. Co rozumiesz przez różnice między sedanem a avantem? Przecież fotele kanapa i boczki są takie same no chyba że ze słupkami bierzesz to z tyłu może być lipa
5. Chcesz całe itd. Szukasz na allegro faceta który sprowadza angliki i je tnie. Pytasz kiedy będzie nast wóż, mówisz jakie chcesz fotele, przywozi i masz komplet:
a). plusy - fotel mało zużyty bo pasażera, jedziesz do kolesia targujesz się dostajesz gratisy:-)
b). minusy - fotel pasażera używany bo w UK był kierowcy
Jeśli cokolwiek kupujesz nowego w całości to kupuj z grzaniem, pompowaniem. jak nie masz grzania to klimatronik zamieniasz u kolesia u któego zamawiałeś fotele itd.
1. Chciałbym na to przeznaczyć max 2,5 tyś zł
2. Wiem że można obszyć, ale zastanawiam się czy będzie spora różnica w wykonaniu od ori, ale oczywiście na takie rozwiązanie równiez jestem otwarty
3. Niestety nie mam możliwości porównania modelu z przed liftu z moim po lifcie ( ale kiedyś, gdzieś wyczytałem, ze plastiki na drzwiach mają inny odcień
4. Właśnie chciałem się wypytać czy tylna kanapa lub drzwi nie są inne w avancie ( w ogłoszeniach z tapicerką zawsze jest zaznaczone, że to avant lub sedan)
5. Będę musiał poszukać kogoś takiego kto ściąga fury na części, a może ktoś ma namiar na jakiegoś kolesia, który zajmuje się takim procederem?? Chętnie dokupiłbym w komplecie również wykończenia drewniane, bo mam u siebie teraz "carbon'owe" nie są złe, ale jakoś tak szaro i ponuro w środku...
Teraz mam fotele z grzaniem i pompowaniem i również takich poszukuję...