Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Audi a6 c7 2.0 tfsi podskakiwanie powyzej 130 km/h

Zawieszenie
ODPOWIEDZ
emil555
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Audi a6 c7 2.0 tfsi podskakiwanie powyzej 130 km/h

Post autor: emil555 » 25 lut 2016, 16:01

Witam . posiadam audi a6 c7 2.0 tfsi. Mam zalozone 16 zimowki dunlop winersport 3d 97h. jadac autostrada betonowa powyzej 130 km/h auto podskakuje jak pileczka. drgan w kierownicy nie mam. Na letnich tego nie bylo letnie mam pirelli 16" 225 60 16. i do tego cos mi skrzypi w zawiedzeniu . Zawieszenie mam zwykle. Dodam ze na asfalcie nie podskakuje. prosze o porady. moze zimowki za miekkie sam juz nie wiem

[ Dodano: 2016-02-25, 16:01 ]
Juz sie wszystko wyjasnilo. Bylem w serwisie audi we wroclawiu i powiedzieli ze jest wszystko w porzadku i sie nie maja czego przyczepic. W koncu pojechalem do kolegi co ma warsztat i po dokladnych ogledzinach okazalo sie ze walnieta jest prawa poduszka silnika. i teraz jest ok. ale itak wezme ta uszkodzona poduszke i zajade do serwisu ja pokazac.

karol_cast@onet
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: karol_cast@onet » 01 mar 2016, 10:19

Skrzypiące hamulce i stukającej zawieszenie dla Audi Centrum Wrocław w moim Audi S6 z 2014 roku to norma, więc nie wiem czemu mieli by widzieć problem że samochód Ci podskakuje przy 130km/h. Nie wiem jak bardzo widoczna musiałaby być wada / usterka żeby chłopaki z wrocławia ją zdiagnozowali...

Swoją drogą to smutne, jak już masz pecha i coś się zepsuje to oddajesz samochód na który ciężko pracowałeś do fachowców, którzy wydaje się, że powinni Ci fachowo pomóc.
Oni natomiast mówią, że wszystko ok, bo nie chce się im tracić czasu na dokładną diagnozę i mają Ciebie, Twoje bezpieczeństwo i inne rzeczy w poważaniu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C7 (2011-2018)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja