Witam. Niestety po dłuższym szukaniu przez "szukaj" nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie to pytam.
Co może być przyczyną ? Sytuacja wygląda następująco: Auto nie reaguje na pilot (jeszcze niedawno reagowało czasami a teraz nic a nic) Zamykanie kluczykiem przez zamek zamyka tylko drzwi kierowcy, kiedy próbuję zamknąć auto od środka przyciskami na drzwiach kierowcy jest okej, wszystkie drzwi zamykają się lecz przy próbie otwarcia nie ma żadnej reakcji. Po kilkukrotnym wciśnięciu przycisku słychać dźwięk jakby silniczku w zamkach nie miały siły ich otworzyć. Dodam jeszcze że nie zamyka się również bagażnik. Do auta dostała się latem woda, został wtedy zamoczony moduł komfortu lecz został on wysuszony i było dobrze przez jakiś czas. Czy to może być przyczyną? Czy coś innego. Pomocy!
W razie jak coś jest nie zrozumiale opisane to pisać a udzielę więcej informacji.
[A6 C5]Poważny problem z zamykaniem auta.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Dobra dzięki. Tak myślałem że to może być to ale z drugiej strony wysuszone było i działało jakiś czas więc jednak zostawiłem to ale jednak teraz zajmę się bardziej tym modułem. Gdzieś na forum czytałem jeszcze o mikrostykach w zamkach które być może trzeba wyczyścić. To może jeszcze to być powodem?
-
- Forum Audi A6 / A7