KL4K50N pisze:Slawek_S, Polifty miały tylko D3S
Wielki dzięki!
Jakbyś zrobił dodatkowo regenerację to wtedy śmiało mógłbyś pisać, że jest o niebo lepiej.ratchet pisze:Sprawdźcie najpierw żarniki u mnie jest o niebo lepiej po wymianie bez regeneracji
Obie lampy mają żarniki D3S więc teoretycznie mogły by podejść. Ale pytanie czy są takiej samej wielkości.puchaty106 pisze:A jak wyglada sprawa z odblysnikiem od A4 B8 mozna wlozyc do A6 C6 lift?
KL4K50N pisze:Jakbyś zrobił dodatkowo regenerację to wtedy śmiało mógłbyś pisać, że jest o niebo lepiej.ratchet pisze:Sprawdźcie najpierw żarniki u mnie jest o niebo lepiej po wymianie bez regeneracji![]()
Nie wiadomo kto i ile km robił na włączonych światłach. Każdy podchodzi do tego inaczej. Np jedni mają całe życie włącznik ustawiony na AUTO i wtedy żarniki wraz z przetwornicami dostają najgorzej po pupie bo muszą się zapalać i gasić co jakiś czas i wtedy wymiana żarnika na bank pomoże. Ale jak ktoś jeździ cały czas na xenonach to niestety odbłyśniki się wypalają moment.
Jak się uparłeś na taką wymianę to pomyśl nad modernizacją lamp wyjdzie tyle samo, ja u siebie też rozważałem regenerację odbłyśników, ale zrobiłem retrofit i efekt jest taki, że niejedno auto powstydziło by się takich świateł...puchaty106 pisze:Jednak bedzie wymiana zarnika i odblysnika. Odblysnik juz w domu czekam na xenon i bedzie wymiana.
Zabawa nie jest tania 2 zarniki 630 zl plus 2 regeneracje odblysnka po 90 plus przesylki blisko 1000zl ale mam nadzieje ze bedzie efekt.
puchaty106, Nie wiem czy nie potrzebnie się wbijasz w koszta regeneracji... Twoje odbłyśniki są świeże...
tb303 pisze:Jak się uparłeś na taką wymianę to pomyśl nad modernizacją lamp wyjdzie tyle samo, ja u siebie też rozważałem regenerację odbłyśników, ale zrobiłem retrofit i efekt jest taki, że niejedno auto powstydziło by się takich świateł..
tb303 pisze:Jak się uparłeś na taką wymianę to pomyśl nad modernizacją lamp wyjdzie tyle samo, ja u siebie też rozważałem regenerację odbłyśników, ale zrobiłem retrofit i efekt jest taki, że niejedno auto powstydziło by się takich świateł..
Najprościej rzecz ujmując, wsadzenie soczewki z innego auta.[/quote]tb303 pisze:tb303 pisze:Jak się uparłeś na taką wymianę to pomyśl nad modernizacją lamp wyjdzie tyle samo, ja u siebie też rozważałem regenerację odbłyśników, ale zrobiłem retrofit i efekt jest taki, że niejedno auto powstydziło by się takich świateł..
A na czym polega ta modernizacja lamp????