Co oznacza to ograniczenie prędkości w check
Co oznacza to ograniczenie prędkości w check
Jeśli wybrałem zły dział proszę o przeniesienie bo nie wiedziałem gdzie to napisać
Mam pytanie w CHECK czyli sprawdzanie świateł oleju itd w pewnym momencie wyświetla się ograniczenie km/h 1 i 2 tutaj znalazłem film jak ktoś to nagrał
chodzi mi o 0:15 sekunde tego filmu
Czy ktoś odpowie mi do czego to służy bo nie jestem tego w stanie w żaden sposób włączyć i nie bardzo wiem co to jest a mnie to intryguje z góry dziękuje za pomoc
Mam pytanie w CHECK czyli sprawdzanie świateł oleju itd w pewnym momencie wyświetla się ograniczenie km/h 1 i 2 tutaj znalazłem film jak ktoś to nagrał
chodzi mi o 0:15 sekunde tego filmu
Czy ktoś odpowie mi do czego to służy bo nie jestem tego w stanie w żaden sposób włączyć i nie bardzo wiem co to jest a mnie to intryguje z góry dziękuje za pomoc
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
:shock:KL4K50N pisze:To Ty za to płaciłeś? Przecież to za darmo jest dla każdego
Hmm.. VIP gdzie takie rzeczy robią za darmo bo to jest ciekawe i pewnie wielu użytkowników chętnie by się dowiedziało
Tak poza tym to jeżeli nie masz tego w mmi to spróbuj to ustawić manetką, ale to jest zbędny bajer który zaczyna wkurzać po czasie bo po przekroczeniu ustawionych prędkości wyświetla ci informacje na fisie i drażniąco piszczy
[ Dodano: 2015-12-13, 10:35 ]
zdezio, Masz normalnie na fis do wyboru dwa kompy? Typu spalanie średnie z krótkiego odcinka i spalanie średnie z długich odległości? Jeżeli nie masz pełnego FIS to ktoś mógł grzebać w kodowaniu, dlatego nie masz w mmi możliwości ustawienia prędkości.
manetką się ustawiało tylko w starszych Audi typu A6 C5 czy A4 B5 "znawco" tematuNORD84 pisze:Tak poza tym to jeżeli nie masz tego w mmi to spróbuj to ustawić manetką
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
[ Dodano: 2015-12-13, 10:35 ]
zdezio, Masz normalnie na fis do wyboru dwa kompy? Typu spalanie średnie z krótkiego odcinka i spalanie średnie z długich odległości? Jeżeli nie masz pełnego FIS to ktoś mógł grzebać w kodowaniu, dlatego nie masz w mmi możliwości ustawienia prędkości.
KL4K50N, Uważasz sie za znawce tematu, pierwszy zaczynasz sie sadzić bo ktoś ma inne zdanie niż Ty wiec nie dziwne że nazywam cie vel VIP skoro zaczynasz do mnie pisać vel Nowy.KL4K50N pisze:Daruj sobie koleś z komentarzami typu VIP (ból czterech liter?). Jakbyś czytał dokłądnie to wiedziałbyś, że chodzi o spolszczenie MMI a nie głosu w navi...
zdezio,
żybis,zdezio pisze:Dzięki kolego za pomoc . Widzę że też jeździsz Allrodem robiłeś może spolszczenie MMI ?
żybis pisze:Tak.
W sumie trochę zbędny wydatek. Jakoś tak wyszło.
KL4K50N pisze:To Ty za to płaciłeś? Przecież to za darmo jest dla każdego
Coś takiego? Widać jak bardzo obeznany jesteś! :shock:KL4K50N pisze:manetką się ustawiało tylko w starszych Audi typu A6 C5 czy A4 B5 "znawco" tematu
KL4K50N, Więc ponawiam pytanie gdzie i kto robi spolszczenie mmi za darmo?
KL4K50N pisze:To Ty za to płaciłeś? Przecież to za darmo jest dla każdego

[ Dodano: 2015-12-13, 15:36 ]
Po drugie : Spolszczenie mmi to nie żaden wyczyn i nie trzeba mieć jakichś super zdolności. Wystarczy przeczytać wątek zamieszczony tutaj na forum i KAŻDY jest w stanie to zrobić w domu w przeciągu 45minut całkowicie za darmo. No chyba, że podczas takiej zabawy lubi ktoś sobie wypić browarka, to wtedy trzeba wydać na browar.
[ Dodano: 2015-12-13, 15:36 ]
Po drugie : Spolszczenie mmi to nie żaden wyczyn i nie trzeba mieć jakichś super zdolności. Wystarczy przeczytać wątek zamieszczony tutaj na forum i KAŻDY jest w stanie to zrobić w domu w przeciągu 45minut całkowicie za darmo. No chyba, że podczas takiej zabawy lubi ktoś sobie wypić browarka, to wtedy trzeba wydać na browar.
KL4K50N pisze: Przyjedź do mnie i Ci to zrobię za darmo. Nie widzę sensu brać kasy od ludzi z forum za to. Rozumiem osoby trzecie, nie będące częścią "naszej załogi" za to można pobrać jakiś hajs.
Ok to rozejm proponuje