[audi a6 c5 98r ]metaliczny dzwiek przy hamowaniu
[audi a6 c5 98r ]metaliczny dzwiek przy hamowaniu
Witam
od jakiegoś czasu w mojej audi a6 c5 z 98r podczas hamowania słychać metaliczne tarcie w prawym kole przednim i po puszczeniu hamulca przez jakis czas trze zaóważyłemtakże ze na tarczy gornej czesci jest rdza a na dole jest ok tak jagby klocek nie bral równo co moze byc czy wystarczy odpowietrzyc dodam ze klocki sa w dobrym stanie zgory dziekuje za pomoc 
Ostatnio zmieniony 15 mar 2009, 23:40 przez piotrek26, łącznie zmieniany 4 razy.
-
łukaszgdynia
- Forum Audi A6 / A7

-
yourNIGHTMARE
- Forum Audi A6 / A7

Prawdopodobnie masz nierowno zuzyte klocki i w jednej czesci nie ma juz na nich okladzin. Dlatego masz ten metaliczny dzwiek. To, ze tarcze sa zardzewiale nie powinno miec wplywu bo jak klocek bedzie dobrze tarl o tarcze to rdze moment usunie. Rdza jest ewidentnie objawem tego ze po tej czesci tarczy klocek nie trze jak powinien. Sprawdz czy klocki czasami krzywo sie nie starly.
-
yourNIGHTMARE
- Forum Audi A6 / A7

Ja natomiast nie rozumiem Twojego ataku na kolege. Chcial uzyskac porady i dlatego napisal na tym forum, a Ty mu zaraz lekcje jezyka polskiego robisz. Najwazniejsze, ze wszyscy sie doczytali o co chodzi. Ja sam osobiscie nie uzywam polskich znakow, ale mam nadzieje, ze nie zostane za to usuniety z forum...? :-P
Toranaga, wiesz co to jest dysleksja? Albo dysortografia? Poczytaj trochę o tym a później wyładowuj swoje frustracje związane z oczodołami :lol: To jest choroba, chyba że jaja sobie robił
Może chłopak ma problem, tego nie wiemy. Mam też takiego kumpla co po prostu pisze jak słyszy, i nie ważne z jakimi błędami to pisze. Generalnie jak mi powiedział ma to w p...ie, ale jak pisze pisma urzędowe to się pyta
Pozdrawiam
Może chłopak ma problem, tego nie wiemy. Mam też takiego kumpla co po prostu pisze jak słyszy, i nie ważne z jakimi błędami to pisze. Generalnie jak mi powiedział ma to w p...ie, ale jak pisze pisma urzędowe to się pyta
Pozdrawiam
- danek_22
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Dawid
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
a skąd wiesz wyjmowałeś?????? sprawdziłeś klocek od strony tłoczkapiotrek26 pisze:dodam ze klocki sa w dobrym stanie
ja też miałem z polskiego przez całą szkołę marną 3 więc jak narobiłem byków to sory :oops:
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel