Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

A6 C6 Kombi Tabliczka znamionowa

Nadwozie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atmpitbull
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

A6 C6 Kombi Tabliczka znamionowa

Post autor: atmpitbull » 03 gru 2015, 17:14

Witam. Wiem że temat był już poruszany ale odpowiedzi konkretnych tam nie ma. Chodzi mi o tabliczkę znamionową w tym modelu. Nie mam jej. To znaczy mam na ścianie VIN pod szybą VIN naklejkę w bagażniku oraz w książce serwisowej. Auto sprowadzone z Niemiec w oryginale nic nie było malowane ani grzebane. Gdzie powinna się znajdować tabliczka? Mógłbyś ktoś mi wysłać zdjęcie jak to powinno wyglądać i w którym jest miejscu? Mam problem z przeglądem.

bananowiec
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: bananowiec » 03 gru 2015, 18:56

Witaj

U mnie znajdowała się w miejscu, w którym schowane jest koło zapasowe (przyklejona naklejka do "przedniej" ścianki w pobliżu zapasu). Oprócz tego sam VIN pod klapą w 1/3 szerokości auta patrząc od lewej strony od przodu auta.

Wlepka w bagażniku była taka sama jak ta przyklejona do książki serwisowej na 1 wewnętrznej stronie.

Powodzenia

Awatar użytkownika
mambaw
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mambaw » 03 gru 2015, 20:08

atmpitbull, odklej delikatnie białą wlepkę znajdującą się w kole zapasowym (taka sama jak w książce serwisowej) i pod nią bardzo często znajduje się szara tabliczka znamionowa

Awatar użytkownika
atmpitbull
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: atmpitbull » 04 gru 2015, 11:03

Faktycznie jest tam i wystaje kawałek szarej tabliczki. Ale nie mogę odkleić tej białej bo się drze. Później będzie mi ktoś przy sprzedaży mówił że coś kombinowane.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja