Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Allroad 2.7 BT by xdeadly

Prezentacja w/w aut.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
xdeadly
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Allroad 2.7 BT by xdeadly

Post autor: xdeadly » 01 gru 2015, 18:21

Witam Panowie. Jest to moje pierwsze autko ze stajni Audi :) Wcześniej jeździłem Mercem w211 e500 na pneumacie i od tego czasu zakochałem się w tego typu zawieszeniu i komforcie jakim daje ;) Autko ogólnie sprowadziłem osobiście z Niemiec z zamiarem handlu ale już podczas drogi powrotnej w mej głowie zaświtała myśl by zostawić je dla siebie bo tak mi się spodobało ;D Tak więc od razu po wróceniu do kraju zająłem się formalnościami i zarejestrowałem je na siebie :) Rok 2000 , 250tyś oryginalnego przebiegu, serwisowane do końca a Audi zadbane w środku jak i na zewnątrz . Na drodze silnik sprawia tyle frajdy że ciężko mi oszczędnie nim jeździć ;P

Dzisiaj byłem a Audi w celu sprawdzenia pełnej historii auta oraz napraw i usług serwisowych :) rozrząd 15 tys km temu i dwie turbosprężarki również nowe z przebiegiem ok 15 tyś :) Przebieg oczywiscie oryginalny i do końca serwisowany w aso :) Wczoraj odebrałem auto od profi firmy zajmującej się czyszczeniem i konserwacją wnętrz . Skórki ogarnięte oraz wszystkie plastiki i dywaniki :) W środku czuć powiew nowości ;D Dzisiaj rozleciał mi się wiatrak a dokładnie śmigło od chłodnicy. W aso 340zł ale udało mi się znaleźć część o tym samym nr za 50zł. Fakt używana ale myślę że się nie rozleci w 3 dni i trochę posłuży:) Ogarnąłem tez polerkę lamp które teraz wyglądają jak nowe i cieszą oko :) W planach mam założenie instalacji LPG gdyż robię dużo km a zasilać skarbu państwa nie mam zamiaru. Dzisiaj byłem na wstępnej rezerwacji terminu i obliczeniu kosztów. Sterownik Stag Qmax wtryski Barakudy dwa reduktory i butla w kole :) Wszystko nastawione pod wysoką wydajność i niezawodność. Kwota coś ok 5 tyś ale myślę że szybko mi się zwróci :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Audi A7 Klub

Post autor: Audi A7 Klub » 03 gru 2015, 13:09

Bardzo fajny allroad :) Szerokości życzę. Masz coś w planach prócz montażu LPG?

Awatar użytkownika
DonVip
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: DonVip » 03 gru 2015, 13:14

ładna :> przyczepności i jak będą mody to wrzucaj foty ;)
Audi Back On Track :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja