Lampy przednie rs6
Lampy przednie rs6
Cześć, ma zamiar kupić lampy rs6 do mojej c6 i mam pytanie czy polecacie gościa z Płocka. Dużo też się naczytałem na temat Dominika z Piły, jest dużo pozytywnych opinii ale też można poczytać wiele negatywnych. Jak by ktoś mógł mi coś poradzić to z góry dzięki. Pozdrawiam.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2014
- Moje auto: Allroad C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
w Gdańsku jest gość co przerabia poliftowe na matrix. Fragment rozmowy:Matizzulo pisze:Rafał poczekaj do przyszłego tygodnia. Odbieram lampy po przeróbce na polift + matrix. Gość podobno zrobi wszystko z lampami, teraz komuś zmienia też na rs6 i ceny ma w miaręjak mi zrobi ocenię jak wygląda robota
"Jeszcze tylko małe pytanko odnośnie tego:
http://olx.pl/oferta/modyfikacja-lamp-a ... 9cbd9db8c1
jaki jest tego koszt i czy dobrze rozumiem, że chodzi tu już właśnie o lampy które już mają ledy ...Pozdrawiam.
liftcar95
Tak które już mają ledy.koszt to 450 za lampę. Pozdrawiam"
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
sawik pisze:w Gdańsku jest gość co przerabia poliftowe na matrix. Fragment rozmowy:Matizzulo pisze:Rafał poczekaj do przyszłego tygodnia. Odbieram lampy po przeróbce na polift + matrix. Gość podobno zrobi wszystko z lampami, teraz komuś zmienia też na rs6 i ceny ma w miaręjak mi zrobi ocenię jak wygląda robota
"Jeszcze tylko małe pytanko odnośnie tego:
http://olx.pl/oferta/modyfikacja-lamp-a ... 9cbd9db8c1
jaki jest tego koszt i czy dobrze rozumiem, że chodzi tu już właśnie o lampy które już mają ledy ...Pozdrawiam.
liftcar95
Tak które już mają ledy.koszt to 450 za lampę. Pozdrawiam"
Ten gośc to chyba jakaś ściema... wszystkie numery podane nie istnieją a na meile nie odpisują