mam taki problem - podczas szybkiej jazdy moja A6 gubi paliwo ! cały prawy tylni błotnik mam zachlapany ON wydaje mi się ze podczas jazdy we wlewie paliwa wytwarza się podciśnienie i zasysa paliowo ze zbiornika niby normalne zjawisko fizyczne ale mało fajnie jest gubić ropkę i autko całe utytłane jest
[A6 C5] wyciek paliwa
[A6 C5] wyciek paliwa
Witam
mam taki problem - podczas szybkiej jazdy moja A6 gubi paliwo ! cały prawy tylni błotnik mam zachlapany ON wydaje mi się ze podczas jazdy we wlewie paliwa wytwarza się podciśnienie i zasysa paliowo ze zbiornika niby normalne zjawisko fizyczne ale mało fajnie jest gubić ropkę i autko całe utytłane jest
czy korek wlwewu powinien mieć jakąś uszczelkę czy coś podobnego miał ktoś kiedyś taki problem :?: i jak to naprawić może jakieś pomysły :idea:
-
yourNIGHTMARE
- Forum Audi A6 / A7

czy dużo ubywa
? zobaczyłem to dzisiaj pozwoliłem sobie troszkę przycisnąć
i cały błotnik uwalony tzn. od wlewu w kierunku tyłu autka (działanie pędu powietrza) w środku nic nie czuć, paliwa w 1/2 zbiornika korek wlewu dokręcony - a ten odpowietrznik to gdziesię znajduje ? w passacie był pod korkiem wlewu a w A6 :?: