Witam.
Proszę o schemat pamięci fotela pasażera ( kierowcy mam).
Problem polega na tym że nie działa mi pamięć fotela pasażera.
Wszystkie silniki i przełączniki działają, w vagu nie ma błędów fotela, a pamięć nie działa.
Jedno co mnie dziwi że w blokach danych jak jadę fotelem do przodu to moduł go widzi że jedzie do tyłu, a jak tyłu to do przodu ( jest odwrotnie niż po stronie kierowcy).
I jeszcze jedna wskazówka nie zmienia mi się nic w vagu jak naciskam przycisk "stop" na panelu pamięci, a raczej powinno( tak jest po stronie kierowcy).
Może jakieś sugestie co robić dalej?
Pamięc fotela pasażera
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam!
Nie chcę zakładać nowego tematu, ponieważ dotyczy to tego samego.
A mianowicie potrzebowałbym schematu pamięci foteli (w szczególności fotela pasażera).
Kupiłem komplet foteli podgrzewanych z pamięcią i zamówiłem wiązki przez neta od gościa co dorabia.
Jak wiązki doszły to okazało się, że nie ma kawałka wiązki do pamięci fotela pasażera.
A gość twierdzi, że nigdy nie słyszał o pamięci fotela pasażera.
Więc jakby była możliwość to bardzo bym prosił o taki schemacik.
Tak przyglądałem się obu wtyczką i są te same kabelki. Czy nie można zastosować takiego samego połączenia co w wiązce fotela kierowcy?
[ Dodano: 2016-11-13, 01:54 ]
Nikt nie montował u siebie.
Czy to nie byłyby te same połączenia co u kierowcy?
Nie chcę zakładać nowego tematu, ponieważ dotyczy to tego samego.
A mianowicie potrzebowałbym schematu pamięci foteli (w szczególności fotela pasażera).
Kupiłem komplet foteli podgrzewanych z pamięcią i zamówiłem wiązki przez neta od gościa co dorabia.
Jak wiązki doszły to okazało się, że nie ma kawałka wiązki do pamięci fotela pasażera.

Więc jakby była możliwość to bardzo bym prosił o taki schemacik.

Tak przyglądałem się obu wtyczką i są te same kabelki. Czy nie można zastosować takiego samego połączenia co w wiązce fotela kierowcy?
[ Dodano: 2016-11-13, 01:54 ]
Nikt nie montował u siebie.

Czy to nie byłyby te same połączenia co u kierowcy?