Mam problem z łącznikami stabilizatora przedniego. Lewy łacznik jest przetarty jakby od stuków(widoczne na zdj) i chialbym sie dowiedziec czy kwalifikuje sie do wymiany czy mam zalozyc jakąs podkladke czy coś.... Natomist prawy wygląda na skrzywiony i czy taki poprostu jest
Problem z łącznikiem stabilizatora
-
barti27272
Problem z łącznikiem stabilizatora
Witam.
Mam problem z łącznikami stabilizatora przedniego. Lewy łacznik jest przetarty jakby od stuków(widoczne na zdj) i chialbym sie dowiedziec czy kwalifikuje sie do wymiany czy mam zalozyc jakąs podkladke czy coś.... Natomist prawy wygląda na skrzywiony i czy taki poprostu jest
(takze na zdj) Z góry dzieki za odp. Poza tym Strasznie jadąc po nierównej drodze stuka mi cos z przeedniego prawego koła a wydaje mi sie ze dzwięk przenosi sie z lewgo i to ten stabiliozator własnie?
-
barti27272
-
daniel1997